Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Μέρος 2ο)




Στο παζλ της συνολικής κρατικής γελοιότητας προστίθενται συνεχώς νέα επεισόδια. Αποκαλύψεις του αστυνομικού ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θεοδόση Πάνου κάνουν λόγο για τα εξής:




''Το Δεκέμβρη λοιπόν του 2013, πληρώματα περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν σε οδό πίσω ακριβώς από την Γερμανική Πρεσβευτική κατοικία, 20 λεπτά μετά το χτύπημα τηις 'ΟΛΑ', δυο άτομα να μπαίνουν σε μια πολυκατοικία. Ο ένας από τους αστυνομικούς στο πρόσωπο του ενός εκ των δυο αναγνώρισε έναν γνωστό αντιεξουσιαστή και αμέσως σταμάτησαν το αυτοκίνητο για να τους ελέγξουν. Την ίδια στιγμή, άλλο ένα άτομο επίσης γνωστός αντιεξουσιαστής κινούνταν στην ίδια οδό για να συναντήσει τους δυο συντρόφους του. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους δυο 29χρονους και το φίλο τους στην Αντιτρομοκρατική, προκειμένου να εξεταστούν, ενώ διαπιστώθηκε πως το διαμέρισμα στην πολυκατοικία, είχε ενοικιαστεί πριν μερικούς μήνες και μάλιστα με νόμιμο τρόπο και με πραγματικά στοιχεία. Στην Αντιτρομοκρατική όπου και προσήχθησαν τα τρία άτομα δεν προέκυψε κάποια εμπλοκή τους στο χτύπημα, καθώς προέβαλαν ισχυρό άλλοθι, και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι''.





Παρά ταύτα, οι υπηρεσίες ασφαλείας σε μόνιμη βάση κάνουν λόγο για τα χτυπήματα που 'έρχονται' και ποτέ δεν 'προλαβαίνουν'. Πως γίνεται να γνωρίζουν κάθε φορά σχεδόν το που θα χτυπήσουν οι 'τρομοκράτες' και να μην αποτρέπουν το χτύπημα, είναι κάτι που μόνο το ελλαδικό κράτος κατέχει τα πρωτεία. Είναι αφελές να πιστεύεται πως οι αρχές πιάνονται στον ύπνο. Απ' τις κατά καιρούς συλλήψεις 'τρομοκρατών' διαπιστώνεται πως οι αρχές όχι μόνο τους γνωρίζουν, αλλά κι ότι τους έχουν συλλάβει επανειλημμένως και τους έχουν αφήσει ελεύθερους. Κι εδώ τίθεται το ερώτημα: Ποιό είναι αυτό το 'αόρατο' χέρι που τους αφήνει ελεύθερους; Δεν τρέφουμε αυταπάτες για την ποιότητα αυτού του κράτους και κάθε άλλου, ότι η σαπίλα του δεν περιορίζεται στην κατεύθυνση αυτή, αλλά συνολικά, εντός κι εκτός των τειχών. Ότι οι 'τρομοκράτες' έχουν στήσει δίκτυο εντός των φυλακών, ώστε να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους εκτός φυλακών, είναι απόλυτα κατανοητό και γνωστό. Η σαπίλα πρέπει να ιδωθεί σ' όλες τις διαστάσεις της. Η λέξη που μπορεί να εξηγήσει τα όσα συμβαίνουν στην επικράτεια του ελλαδικού κράτους είναι μία: ΑΝΑΡΧΙΑ. Όσοι δεν το γνωρίζουν στο 'ουτοπικό' καθεστώς της αναρχίας, υφίσταται μία κυβέρνηση, 'αόρατη', όπως άλλωστε συμβαίνει και σήμερα. Η 'αόρατη' αυτή κυβέρνηση διασφαλίζει τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται μεταξύ τους οι κοινωνικές ομάδες. Ο πρωθυπουργός-μαριονέτα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας τυπικός διαχειριστής μίας πολυκατοικίας. Ό,τι είναι κι ο Σαμαράς. Ό,τι πράττει η άναρχη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ό,τι πρεσβεύει ο Φιλελευθερισμός-η επίσημη ιδεολογία της-σε κάθε επίπεδο. 'Ακυβερνησία', 'αναλγησία', 'ανοργανωσιά', 'απάθεια' των πολιτών. 'Φαινομενικά'.





Η 'χειμερινή' Ο.Λ.Α (καμία σχέση με την εκπομπή του κομιστή Θέμου) που 'τα παίρνει αμπάριζα όλα' είναι μία ακόμα συμμορία του εγχώριου 'αντάρτικου πόλης'. Όπως σημειώθηκε στην αρχή του κειμένου, 3 ύποπτα άτομα εντοπίστηκαν απ' τις αρχές πλησίον του σημείου της επίθεσης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η οικεία του Γερμανού πρέσβη, την εναντίον της επίθεση ανέλαβε επίσημα η Ο.Λ.Α., απέχει ελάχιστα μέτρα απ' την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα. Ελάχιστα απέχουν και τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, που εδρεύουν στην Λεωφόρο Μεσογείων, στο ίδιο ύψος. Δίπλα απ' την μύτη του Προ.Πο. Πρόκειται για το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα. Οι αρχές κάνουν λόγο για 54 σφαίρες που 'γλίστρησαν' απ' τα χρησιμοποιημένα Καλάσνικοφ της Ο.Λ.Α. Απ' τις 60 σφαίρες των 2 γεμιστήρων, κράτησαν 3+3 για λόγους ασφαλείας. Οι σφαίρες αυτές κρατήθηκαν γι' ανταλλαγή πυρών, για τους ίδιους ή για την αποφυγή εμπλοκής; Είναι ένα πρώτο καίριο ερώτημα. Τονίζεται ότι σ' αυτήν ενέργεια προβαίνουν συνήθως αλλοδαποί δράστες τέτοιων επιθέσεων. Οι σχέσεις ελληνόφωνων τρομοκρατών-ποινικών με αλλοδαπούς θεωρούνται δεδομένες κι όχι υπό εξέταση, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ακόμα η ΕΛ.ΑΣ. Πολλοί κάνουν λόγο για πολιτική δολοφονία που στήνεται ενόψει της εκλογικής συντριβής της συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων.





Θα σταθούμε σε κάποιες παραμέτρους που αποδεικνύουν πως η εγχώρια τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα είναι ένα και το αυτό. Μία κοινή δεξαμενή απ' όπου το κράτος ψαρεύει τους δράστες των επιθέσεων. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, σημαίνον πρόσωπο στις επιθέσεις που έχουν παραμείνει 'ανεξιχνίαστες' είναι ένας 35αρης σεσημασμένος 'αντιεξουσιαστής'. Γνωρίζουμε τ' όνομά του, ωστόσο δεν θα το πούμε. Η διαπλοκή της πολιτικής με τις παράγκες των γηπέδων και τις επίσης τρομοκρατικού τύπου επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών ομάδων, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα (διαιτητές) παραμένουν εξίσου ομιχλώδεις. Για την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επίθεση που κόστισε τη ζωή 2 συναγωνιστών μας και τον τραυματισμό (παρ' ολίγον θανάσιμο) ενός τρίτου έχουμε ήδη γράψει πολλά. Όπως έχουμε πει κατ' επανάληψη, οι ένοπλες οργανώσεις έχουν πάγια τακτική ν' αλλάζουν 'επωνυμίες' όταν ο κλοιός στενεύει και τίθενται τύποις προ των 'πολιτικών' ευθυνών τους. Στις περιπτώσεις όπου σημειώθηκαν δολοφονίες, οι οργανώσεις αυτές έδωσαν τέλος στην δράση τους, άλλαξαν ονομασία, παρέμειναν στο απυρόβλητο και δεν λογοδότησαν ποτέ για τα εγκλημάτά τους. Μάλιστα, αν ληφθεί υπ' όψιν πως με το πέρας 25+ χρόνων, οι δράστες δεν διώκονται, παρά το γεγονός ότι αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές, τότε μιλάμε για το 'τέλειο' έγκλημα. Όμως, επειδή τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, δεδομένου ότι μιλάμε για αμέτρητες επιθέσεις κι όχι για μία μεμονωμένη, είναι προφανές πως οι αρχές γνωρίζουν παλιούς και νέους γνώριμους.





Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, 5 μέλη του ασύλληπτου Ε.Λ.Α οργάνωσαν τη δολοφονία του απότακτου αστυνομικού Πέτρου Μπάμπαλη,
τον Ιανουάριο του 1979. Τα ονόματα των ατόμων αυτών είναι γνωστά στους αξιωματούχους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Παρ' όλα αυτά και σ' αυτή την περίπτωση οι ένοχοι ουδέποτε συνελήφθησαν. Τα στοιχεία απ' τα αρχεία της γερμανικής Στάζι, που έφτασαν στα χέρια των ελληνικών Αρχών με δικαστική συνδρομή, μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες εις βάρος προσώπων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ε.Λ.Α, όπως υποστηρίζει ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, ο οποίος με εντολή του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή είχε αναλάβει το 1995 να μελετήσει τον σχετικό φάκελο απ' το αρχείο της υπηρεσίας πληροφορίών της Ανατολικής Γερμανίας. Σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής ο κ. Γιαλουρίδης σημείωσε ότι στο φάκελο υπήρχαν στοιχεία για 9(!) πρόσωπα, μερικοί εκ των οποίων είναι γνωστοί άνδρες της ελληνικής δημόσιας ζωής, κάποιοι μάλιστα είχαν και κρατικές θέσεις αλλά όχι κυβερνητικές. Ο φάκελος περιείχε στοιχεία για τη συνεργασία της Στάζι με τον Ε.Λ.Α. Σας παραπέμπουμε στο έργο του Erik Eberhard 'Γερμανοί αντιφασίστες στις τάξεις του Ε.Λ.Α.Σ', στις σελίδες του οποίου καταγράφεται η σχέση των ελληνόφωνων κομμουνιστών με τις γερμανικές δολοπλοκίες σε βάρος της Ελλάδος. Κατά συνέπεια, όπως τότε έτσι και σήμερα, οι 'Γερμανοί' (όχι γενικά, αλλά ειδικά) έπαιζαν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις. Εξελίξεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Συμμοριτοπόλεμος, γερμανική κατοχή (τότε και τώρα). Το πολιτικό κατεστημένο της τωρινής Γερμανίας έλκει τις ρίζες απ' την Ανατολική Γερμανία. Υπήρχαν ονόματα, διευθύνσεις, ψευδώνυμα και λεπτομέρειες για ενέργειες του ΕΛΑ, τις οποίες η Στάζι τροφοδοτούσε με χρήματα και εκρηκτικά, λέει χαρακτηριστικά. Σχετικά με την τύχη όλων αυτών των στοιχείων υπογράμμισε: 'Σ' εκείνη τη φάση και ενώ είχε ετοιμαστεί, φαντάζομαι με διαδικασία δικαστικής συνδρομής, η Δικαιοσύνη και το υπουργείο να προχωρήσουν σε συλλήψεις, ο κ. Παπαθεμελής αποπέμφθηκε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης'. Τέλος, προέθεσε ότι 'είχε γίνει συνεννόηση για τη διαδικασία λήψης της τελικής απόφασης για συλλήψεις σε συνεργασία με εισαγγελέα και ο κ. Διώτης (συλλήψεις 17ης Νοέμβρη, λίστα Λαγκάρντ) είχε κατ αρχήν δεχθεί ότι στοιχειοθετούνται συλλήψεις. Μετά ο υπουργός έμεινε με τον φάκελο στο χέρι, τον οποίο δεν παραλάμβανε κανείς. μετά τα πράγματα αδράνησαν. Όπως συμβαίνει συχνά στο ελληνικό κράτος. Δεν υπάρχει θεσμική συνέχεια και οι επόμενοι αρχίζουν από την αρχή. Μετά τον υπουργό παροπλίστηκαν και οι αξιωματικοί που γνώριζαν το θέμα και χάθηκε η υπηρεσιακή συνέχεια'. Όσον αφορά την δολοφονία του αστυνομικού Πέτρου Μπάμπαλη, αρχικώς είχε αποδοθεί στην οργάνωση 'Ιούνης '78'.  Η οργάνωση δεν εξαρθρώθηκε ποτέ ΚΑΙ παρέμεινε 'μεταπολιτευτικό μυστικό'.





Επειδή η οργάνωσή μας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, θα θυμίσουμε ένα εν πολλοίς άγνωστο ή θαμμένο απ' τα μέσα περιστατικό πίσω στο χρόνια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις 16 Νοεμβρίου του 1993, κάποιοι 'περίεργοι' τύποι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία περιοίκων, ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε σ' ένα φορτηγάκι που ήταν παρκαρισμένο έξω από πολυκατοικία στην οδού Μηθύμνης. Κατέφθασε το περιπολικό της αστυνομίας και πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το φορτηγάκι κι έκπληκτοι ανακάλυψαν ασυρμάτους, φωτογραφικές μηχανές, υλικό για μεταμφιέσεις και 2 κρεβάτια. Συνέλαβαν τους 3 υπόπτους που βρήκαν στο σημείο, 2 Αμερικανούς κι 1 Έλληνα και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης. Όλα αυτά προ των συλλήψεων αρκετά χρόνια αργότερα της '17ης Νοέμβρη'. Απ' την εξακρίβωση των στοιχειών βρέθηκε ότι οι 2 Αμερικανοί ήταν υπάλληλοι της Αμερικανικής πρεσβείας. Ο ένας απ' αυτούς ήταν ο Τζον Φάντις Β' Γραμματέας της πρεσβείας κι ο άλλος ήταν διοικητικός υπάλληλος. Και οι δύο είναι πράκτορες της CIA.




Ο 'Ριζοσπάστης' της 2/3/1993 στη σελίδα 3 έγραψε: 'Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα γεγονότα εξελίσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα. Ενημερώνονται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κι η πρεσβεία των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί απαιτούν να μην γίνει ανάκριση των 2 πρακτόρων απ' τις αστυνομικές αρχές, ενώ ζητούν να μην γίνει άλλη έρευνα στο φορτηγάκι. Σε λίγο ένα αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης σταθμεύει έξω απ' το αστυνομικό τμήμα και παραλαμβάνει τους 2 συλληφθέντες, τους οποίους μεταφέρει στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα ένα γερανοφόρο όχημα παίρνει το φορτηγάκι απ' την οδό Μηθύμνης το οποίο μεταφέρει στο γκαράζ της πρεσβείας. Το άλλο πρωί οι 2 πράκτορες της CIA επιβιβάζονται σε αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο με προορισμό την Τζαμάικα. Η κυβέρνηση δηλώνει ότι η υπόθεση τέθηκε οριστικά και αμετάκλητα στο αρχείο.'




Ο 'Έλληνας' υστέρα από 'άνωθεν εντολές', χωρίς να καταγραφούν καν τα στοιχεία του στο βιβλίο συμβάντων έφυγε. Όπως 'έφυγαν' οι Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα, Χριστόδουλος Ξηρός, κλπ. Με τον ίδιο τρόπο που εφευρέθηκε κι ένας 'Σταμπούλος' ως επιχειρησιακό μέλος του 'Επαναστατικού Αγώνα', ενώ βρέθηκαν πάνω του χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες αναφερόταν μεταξύ άλλων το όνομα του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη (τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα κάποιοι πολιτικοί κι επιχειρηματικοί κύκλοι να εμπλέξουν στην περιβόητη 'εγκληματική οργάνωση' ή αλλιώς 'παράγκα' του ελληνικού ποδοσφαίρου).




Ο 'Ριζοσπάστης' της 25/7/2002 έγραψε: 'Κι ο Κουφοντίνας στην οδό Μηθύμνης'; H 'Απογευματινή' έγραψε ότι 'παρών' στην επιχείρηση σύλληψης των 2 Αμερικανών πρακτόρων της CIA, στην οδό Μηθύμνης 50, στην Αθήνα, την Τρίτη 16 Νοέμβρη 1993 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ήταν κι ο φαρμακοχέρης Δημήτριος Κουφοντίνας. Κατά την εφημερίδα, ο τελευταίος οδηγήθηκε μαζί με τους Αμερικανούς Τσαρλς Φάντις και Τζακ Καρλ Σλιούαρ στο 7ο Αστυνομικό Τμήμα στην Κυψέλη κι εξαφανίστηκε χωρίς καν να δώσει κατάθεση και χωρίς ν' αναφερθεί τ' όνομά του στο βιβλίο των συμβάντων. Ο 'Ριζοσπάστης' της 19/7/2002 έγραψε: 'Ο Κουφοντίντας, φέρει επάνω του και τις φήμες ότι 'δούλευε στην ΚΥΠ', σύμφωνα με τη μαρτυρία του θείου του, αλλά κι άλλων συγχωριανών του, αλλά και δημοσιεύματα των εφημερίδων όλες τις προηγούμενες μέρες'. Δημοσιεύτηκαν κι (ανώνυμες) μαρτυρίες πρώην υπαλλήλων της ΕΥΠ (στην εφημερίδα 'Ελεύθερος Τύπος' της 17/7/2002), σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Κουφοντίνας 'μπαινόβγαινε στην Κατεχάκη' και μάλιστα είχε κι ειδική αποστολή 'ν' απλώνει δίχτυα'. Ο 'Ριζοσπάστης της 2/3/1993 έγραψε: 'Τι γύρευαν οι δύο πράκτορες της CIA το βράδυ της 16ης Νοέμβρη του 1993 στην οδό Μηθύμνης; 'Ο,τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι', ήταν η απάντηση που έδωσε λίγες μέρες αργότερα ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Στέλιος Παπαθεμελής. Ο υπαινιγμός για τις σχέσεις της CIA με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, απ' τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό, ήταν σαφής. Αντιμετωπίζοντας καταιγισμό ερωτήσεων ο κ. Παπαθεμελής δηλώνει ότι για την 'υπόθεση Μηθύμνης' θα γράψει κάποτε... ένα ολόκληρο βιβλίο. Το περιμένουμε ακόμη'.





Δήλωση όμως για την τρομοκρατία έχει κάνει κι ο πρώην υπουργός Δημόσιας τάξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ιωάννης Σκουλαρίκης, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: 'Το 1983, όταν δολοφονήθηκε ο Τσάντες, εντοπίσαμε μία συγγενή του που έκανε παρέα με τη σύζυγο του Χρήστου Κασίμη, του ανθρώπου που έβαλε τη βόμβα στις εγκαταστάσεις της AEG. Θελήσαμε να την ανακρίνουμε, αλλά κάποιοι, πιθανότερο οι Αμερικανοί, τη φυγάδευσαν από την Ελλάδα στις ΗΠΑ. Την εντοπίσαμε και πάλι στη Νέα Υόρκη και της τηλεφωνήσαμε. Μόλις κατάλαβε ποιοί είμαστε, μας έκλεισε το τηλέφωνο κι έκτοτε εξαφανίστηκε κι από εκεί!' Ο κ. Σκουλαρίκης δήλωσε ακόμη ότι ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε διαπιστώσει ότι πολλοί άνθρωποι μέσα απ' την ΕΥΠ και την αστυνομία έδιναν διαρκώς πληροφορίες στους Αμερικανούς'. ('Ριζοσπάστης' της 2/3/1993)




'Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Ιωάννης Σκουλαρίκης έχει κουραστεί εδώ και πολλά χρόνια να καταγγέλλει τη δράση των μυστικών υπηρεσιών και τα προβλήματα που δημιουργούσαν στην Αστυνομία. Το 1997, μάλιστα, κατήγγειλε στην 'Ε' ότι επί υπουργίας του πράκτορες της ΚΥΠ, όπως αποκάλυψε η Αστυνομία, είχαν τοποθετήσει 4 βόμβες στην Αθήνα' ('Ελευθεροτυπία' της 07/03/2001). 'Τέλος, ο Σήφης Βαλυράκης υπουργός Δημόσιας Τάξης το 1995, σε άρθρο του στα 'Νέα', στις 13 Νοέμβρη του 2001, αναφερόμενος στην τρομοκρατία και τη δράση της '17ης Νοέμβρη', τόνισε: 'Είναι σαφές πως οι ΗΠΑ αξιοποίησαν την τρομοκρατία ως μέσον άσκησης της διεθνούς τους πολιτικής'.




Ας επιστρέψουμε στην πολύκροτη δολοφονία του Νέου Ηρακλείου προκειμένου να εντοπίσουμε κάποιες αξιοσημείωτες συμπτώσεις. Ήδη αναφερθήκαμε στη δολοφονία του Λάμπρου Φούντα. Δολοφονία η οποία σηματοδότησε την σύλληψη των μελών του 'Επαναστατικού Αγώνα'. Ο βιολόγος Λάμπρος Φούντας, άνθρωπος υπεράνω υποψίας, ήταν ένα απ' τα ηγετικά στελέχη του 'Επαναστατικού Αγώνα'. Κατά την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ήταν ο ιθύνων νους πίσω απ' τα μέτρα αυτοπροστασίας που λάμβαναν τα μέλη της οργάνωσης, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες εντοπισμού τους. Γνώριζε καλά, το είχε σπουδάσει άλλωστε, πώς να 'σβήνει' τα ίχνη του, ώστε να μην αφήνει δείγμα DNA στους διώκτες του. Ο Φούντας φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια κι είχε δεμένα με ταινίες το παντελόνι του, τα γάντια και τα μανίκια. Μαζί του είχε όπλο τύπου Zastava. Το περίστροφο με τον 6άρι μύλο είχε μέσα 4 σφαίρες. Τις άλλες 2 είχε προλάβει να τις ρίξει. Κι όσο κι αν ακούγεται παράξενη η χρήση του 'απαρχαιωμένου' περιστρόφου, είναι το μοναδικό όπλο που δεν αποβάλει τους κάλυκες, συνεπώς είναι δύσκολη η ταυτοποίηση των βολίδων σε βαλλιστική εξέταση από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για μία πάγια τακτική που ακολουθούν οι άνδρες του υποκόσμου, όταν περαιώνουν συμβόλαια θανάτου. Ο Φούντας έφερε σακίδιο πλάτης. Σ' αυτό βρέθηκε χειροβομβίδα, επιθετικού τύπου, ανατολικής προελεύσεως, ενώ μέσα απ' το μπουφάν του είχε κρυμμένη συσκευή ενδοεπικοινωνίας με τον/τους συνεργό/ούς του. Είχε λάστιχα ακόμη και στα χέρια του, ενώ καμία από τις σφαίρες δεν είχε δακτυλικό αποτύπωμα.





Στην δολοφονία του Νέου Ηρακλείου αποτυπώθηκαν για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας. Το επίμαχο βίντεο είναι διάρκεια 10 δευτερολέπτων. Επιπλέον υπάρχουν άλλα 24 δευτερόλεπτα, τα οποία περνούν απ' την διαδικασία της ψηφιοποίησης, τα οποία οι αρχές μελετούν καρέ–καρέ. Το video και την προκήρυξη της δολοφονίας παρουσίασε κι έλαβε κατόπιν υποδείξεως των τρομοκρατών η δημοσιογραφική ομάδα του Zougla.gr. Στις 30/10/2013, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ.Ηλίας Κασιδιάρης ήταν προσκεκλημένος του δημοσιογράφου κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του Zougla.gr. Στην συνέντευξη ειπώθηκαν διάφορα πράγματα που χρήζουν προσοχής. Προς το τέλος ο κ.Τριανταφυλλόπουλος είπε εμφατικά: 'Μακάρι η αντίθεσή μας, η αντιπαράθεσή μας να είναι σε επίπεδο κουβέντας.' Ο δολοφονηθείς Παύλος Φύσσας, κατά δήλωση του ιδίου, ήταν φίλος του υιού του αλλά και καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού δίαυλου Zoom. Λίγες ώρες αργότερα είχαμε την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο...


Τα video βρίσκονται εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=P1Kq7F2uBQs


https://www.youtube.com/watch?v=cc-YAEjQDJw

Εκτός απ' τις φωτογραφίες του εκτελεστή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της μηχανής, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Η λευκή–κόκκινη Honda Africa Twin, είχε κλαπεί απ' την περιοχή της Καλλιθέας στις 28 Ιουνίου 2013. Επί 4 μήνες την είχαν, όπως προκύπτει, κρυμμένη. Εντύπωση προκαλεί ότι οι 'τρομοκράτες', πριν εγκαταλείψουν τη μηχανή στο ρέμα της Χελιδονούς, στην Κηφισιά, της αφαίρεσαν και την πινακίδα. Στην Αντιτρομοκρατική πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν μ' έναν εκτελεστή, γνώριμο 'απ' τα παλιά'. Θεωρούν πως είναι Έλληνας 30–35 ετών, αδύνατος, γυμνασμένος, με ύψος 1.70–1.75. 'Άριστος' γνώστης των όπλων που γνωρίζει τη μεθοδολογία των εκτελεστών. Απ' τις 15 σφαίρες που παίρνει το πιστόλι Zastava των 9mm, έριξε τις 12 στο σημείο της επίθεσης κι άφησε 3 σφαίρες, προκειμένου να τις έχει κατά τη διαφυγή. Οπότε και πάλι βλέπουμε μία χαρακτηριστική κίνηση κατά την οποία ο οπλοφόρος αφήνει 3 σφαίρες απόθεμα για λόγους που εξετάζονται. Όπως και στην ισραηλινή πρεσβεία απ' την Ο.Λ.Α. Ο τρόπος που σκότωσε τα θύματά του καλείται 'Double Tap'. 'διπλό τρύπημα'. Ρίχνει 2 σφαίρες στον θώρακα ώστε να 'ξαπλώσει' όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορεί κι αμέσως μετά επιστρέφει για τις χαριστικές βολές. Ο τρόπος που έδρασε, δείχνει ξεκάθαρα-απ' την άποψη της ψυχραιμίας με την οποία έδρασε, ότι το έχει ξανακάνει. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες προσεκτικά, φαίνεται ότι είχε δέσει το παντελόνι του, με δέστρες. Φαίνεται σαν να το έχει δέσει με ταινίες ή πλαστικά δεματικά. Εντύπωση προξένησε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι φαίνεται να φοράει λευκά παπούτσια. Οι εκτιμήσεις των ειδικών της αντιτρομοκρατικής είναι ότι ίσως τα λευκά παπούτσια να 'σακούλες', με τις οποίες τα είχε καλύψει και με 'δέστρες' ή ταινία να είχε κλείσει κάθε σημείο εφαρμογής με το παντελόνι ώστε να μην αφήσει πουθενά, το παραμικρό ίχνος DNA, το οποίο θ' ανιχνευόταν απ' τους αστυνομικούς κι εν συνεχεία αργά ή γρήγορα θα οδηγούνταν στα ίχνη του. Άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ήταν εφοδιασμένος με σάκο. Η μεθοδολογία που περιγράψαμε-εν ολίγοις-αποδεικνύει πως η κατήχηση του εκτελεστή είναι ίδιας υφής με εκείνη του νεκρού Φούντα. Η επιμέλεια, ώστε να μην αφεθεί ίχνος DNA στον τόπο της επίθεσης, το σακίδιο που πιθανότατα περιείχε οπλισμό για την περίπτωση συμπλοκής, αποδεικνύουν πως υπάρχει κοινό κέντρο 'τρομοκρατικής διδασκαλίας'.





Η Ο.Λ.Α ανέφερε στην προκήρυξή της για την επίθεση εναντίον της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι πως είχε πραγματοποιήσει επίθεση με 2 ρουκέτες κατά των κεντρικών γραφείων της Mercedes-Benz στη Βαρυμπόμπη. Απ' όσο γνωρίζουμε στην Νέα Κηφισιά, βρίσκεται η έδρα του Zougla.gr. Σε κοντινή απόσταση κι η κατοικία του 'ανένταχτου αριστερού', στην Εκάλη, όπου διαμένουν κι άλλοι 'επιφανείς αριστεροί' της δημόσιας ζωής. Ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει χάσει κι άλλες φορές το περίστροφο που κατέχει, μολονότι αδικαιολόγητα ως αστράτευτος, λόγω Ι5. Μία ακόμα σκοτεινή υπόθεση αφορά την υπεξαίρεση του πολυτελούς τζίπ του με επιβαίνοντα τον ίδιο, σ' ένα περιστατικό που παρουσιάστηκε ως 'τυχαίο' και παρουσιάζει πολλά μελανά σημεία.   Η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια σχετίστηκε από πολλούς κι όχι αδικαιολόγητα-θεωρούμε-με την διαμάχη που είχε με τον κ.Τριανταφυλλόπουλο κι ο δεύτερος με τη σειρά του με τον Θέμο Αναστασιάδη που κατέφυγε στην Ελβετία. Πολλοί συσχέτισαν την προκήρυξη της 'Σέχτα Επαναστατών' που ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας, μαζί του, λόγω αναφορών που προσέδιδαν τρομακτική ομοιότητα με δημοσιεύματά του, όπου καταφερόταν του αδικοχαμένου Γκιόλια. Άδικα ή δικαίως, αυτό μένει ν' αποδειχτεί.




Η 'Σέχτα Επαναστατών'; παρότι δολοφόνησε 2 ανθρώπους με αγριότητα, οι υποθέσεις που αφορούν τις δολοφονίες πάγωσαν και τέθηκαν στο αρχείο, καμία ανάκριση δεν έγινε στην ώρα της, οι μάρτυρες και τα αντικείμενα προς εξέταση ουδέποτε έτυχαν της προσοχής που τους πρέπει απ' την Αντιτρομοκρατική, αλλά και καμία αναφορά ή επικήρυξη απ' το Υπουργείο Προ.Πο δεν έγινε, πέραν του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι και θα σκοτώσουν όσες φορές τους διατάξει το κράτος. Όσες ταμπέλες αν αλλάξουν, για ένα μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία, αντίθετα έχει ποινικό μητρώο κι οφείλεται στην αριστερά. Την αριστερά που καλύπτεται πίσω από έναν δημοκρατικό-φιλελεύθερο μανδύα.



...συνεχίζεται!

Μέρος Πρώτο:
http://maiandrioi.blogspot.gr/2015/01/1.html