Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Μέρος 3ο)






Ένα απ' τα 'συνωμοσιολογικά' σενάρια που περιπλέκονται γύρω απ' την ελληνόφωνη τρομοκρατία είναι πως η Ελληνική Αστυνομία έστησε και στήνει ψεύτικες 'τρομοκρατικές οργανώσεις' (σαν να πρόκειται για τοπικές οργανώσεις) για ν' ανακαλύψει τις αληθινές. Στο παρελθόν οι 'τρομοκρατικές οργανώσεις' τοποθέτησαν βόμβες κι έστειλαν προκηρύξεις, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με τους αληθινούς τρομοκράτες. Μία τέτοια οργάνωση δόλωμα ήταν οι 'Αντιεξουσιαστικές Μάζες' που έστειλε μία προκήρυξη όπου κατηγορούσε τους πολιτικούς ότι μετέτρεψαν τον ιερό χώρο του κοινοβουλίου σε καφενείο. Μία εφημερίδα έγραψε τότε αστειευόμενη πως υπάρχουν 'κεντρώοι τρομοκράτες'. Το 1999 η '17η Νοέμβρη' στόχευσε με ρουκέτα την οικία του Γερμανού πρέσβη Καρλ Χάινς Κούνα στο Χαλάνδρι. Η εμμονή κι όχι μόνο αποδεικνύεται απ' την συνέχεια.





Η 'Ο.Λ.Α' χτύπησε κι αυτή στον ίδιο τόπο. Όπως κι οι εμπλοκές στον οπλισμό των οργανώσεων του είδους. Τότε, η ρουκέτα καρφώθηκε στη στέγη του διώροφου σπιτιού. Ήταν η πρώτη φορά που η 17Ν άφησε ίχνη. Μία καφέ τραγιάσκα και 10 κηλίδες αίματος στο μπροστινό μέρος του κλεμμένου αυτοκινήτου και στο πίσω κάθισμα. Σταγονίδια αίματος εντοπίστηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων απ' το σημείο εκτόξευσης της ρουκέτας. Η πυροδότηση έγινε με αυτοπρόσωπη παρουσία μελών της οργάνωσης. Η επίθεση έγινε απ' τον προαύλιο χώρο τής απέναντι πολυκατοικίας της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 63. Συμπτωματικά, σε πολύ κοντινή απόσταση (στο από πίσω στενό συνελήφθησαν και στην περίπτωση της 'Ο.Λ.Α' αντιεξουσιαστές που συνδέονται με την τρομοκρατία. Βγάζει μάτι το γεγονός από μόνο του, αρκεί να σκεφτεί κανείς (δίχως ιδιαίτερες γνώσεις επί του όλου θέματος) ότι σε απόσταση γύρω από τέτοιους στόχους υπάρχουν διαμερίσματα-καταλύματα απ' τα οποία διενεργούνται οι παρακολουθήσεις της ΔΑΕΕΒ, της ΕΥΠ, αλλά και των ξένων πρακτόρων. Το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla (μοντέλο 1979), χρώματος λευκού (λευκό Toyota Corolla μοντέλο 1976 είχε χρησιμοποιηθεί απ' την οργάνωση και στις 5 Μαΐου στο 3πλό χτύπημα με ρουκέτες στον Πειραιά), βρέθηκε στη 1 το μεσημέρι της επόμενης μέρας στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Μεσογείου στο Χαλάνδρι, σ' απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου απ' την κατοικία του Γερμανού πρέσβη. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την ίδια μέρα του χτυπήματος χωρίς ν' αλλαχτούν οι πινακίδες. Η 'Ο. Λ. Α' ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης εναντίον των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, παραδεχόμενη την 'αστοχία' υλικού της αντιαρματικής ρουκέτας που επιχείρησαν να εκτοξεύσουν εναντίον των γραφείων. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ανέφεραν τις ομοιότητες της προκήρυξης με παλαιότερες που είχε στείλει ο 'Επαναστατικός Αγώνας', εκτιμώντας ότι πίσω απ' την επίθεση στα γραφεία κρυβόταν και πάλι ο Νίκος Μαζιώτης. Οι δράστες της επίθεσης είχαν διαφύγει απ' τη λεωφόρο Αμφιθέας, μ' ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla, χρώματος γκρι-ανθρακί, το οποίο είχε κλαπεί απ' τη Νέα Ιωνία και βρέθηκε καμμένο σε οικόπεδο στην οδό Φλέμινγκ 42, στο Παλαιό Φάληρο σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων απ' το σημείο της επίθεσης. Η επιλογή του συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτου Toyota Corolla, αν μη τι άλλο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αλλά ακόμα κι η ταύτιση του τόπου κλοπής. Στην πρώτη περίπτωση ο Περισσός και στην δεύτερη η Νέα Ιωνία.



Ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα απ' την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, μία επίθεση που αναμένεται να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει η 'Ο.Λ.Α' μέσω κάποιας προκήρυξης (ως συνήθως). Η προεκλογική σύλληψη του προδιαθέτει και τον πλέον αφελή πως πρόκειται για ένα κομβικό γεγονός. Στο τηλεοπτικό διάγγελμα του ο Ξηρός που θα 'βροντούσε το αντάρτικο ντουφέκι', μέσω Autocue (όπως ο Αντώνης Σαμαράς) δεν αναφέρθηκε στο ποσό της επικήρυξης (όπως για το ίδιο απέφυγε ν' αναφερθεί κι ο Μαζιώτης) απ' τις αρχές. Συνελήφθη σε μία απομονωμένη περιοχή (Ανάβυσσος), έχοντας νοικιάσει ένα κατάλυμα στο οποίο συμπτωματικώς έκρυβε και τον βαρύ οπλισμό του (RPG, κτλ). Η μεταμφίεση που βγάζει μάτι, όντας άγνωστος σε μία περιοχή που απέχει ελάχιστα απ' αυτό που λέμε 'χωριό' κι η ύπαρξη του οπλισμού του στον ίδιο χώρο, αποτελούν στοιχεία που αποδεικνύουν (όπως και στην περίπτωση του Μαζιώτη που κινείτο ανενόχλητος στην περιοχή του Αμαρουσίου), ότι ουδείς τον καταδίωκε (για τον όποιο λόγο). Το γεγονός ότι συνελήφθη όντας ένοπλος, δίχως να προβάλει καμία αντίσταση, όντας εξαπατηθείς με αστείο τρόπο για 'επικίνδυνο τρομοκράτη' (τροχαίο ατύχημα), αποδεικνύουν πως η φάση που ονομάζεται 'τρομοκρατία' είναι μία υπόθεση παραπλανητική-αποπροσανατολιστική που συνδέεται άρρηκτα με το καθεστώς της Δημοκρατίας. Ο τρόπος μεταμφίεσης του ταυτίζεται με εκείνον της Πόλας Ρούπα του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και του Μιχάλη Νικολόπουλου της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Προφανώς θα υπάρχει κοινό επιτελείο από μακιγιέζ, αισθητικούς, κλπ.




Τι εξυπηρετεί όλο αυτό το παρακράτος που είναι συνομήλικο της Μεταπολίτευσης; Προφανώς την διατήρησή του στη ζωή, καθώς πρόκειται για ένα πολιτευματικό πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Οι Έλληνες δείχνουν σαστισμένοι ή ακόμα κι αδιάφοροι για το φαινόμενο αυτό. Παρά ταύτα μετρούν δεκάδες θύματα που χάνονται στα κατάστιχα της δημοσιογραφίας. Δεκάδες είναι οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν σε ανθρωποκτονίες που οφείλονται στο κόκκινο παρακράτος. Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούν όλα αυτά τα καθάρματα που παίζουν το δικό τους παιχνίδι στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι πως ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην Ελλάδα. Είτε από τύχη, είτε επειδή το θέλησαν κάποιοι. Το μείζον είναι πως οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κι αφορούν την δράση αυτού του άθλιου κόκκινου παρακράτους ισοδυναμούν με πολιτική ζύμωση των συνειδήσεων. Είναι η νομοτέλεια που θα φέρει το τέλος όλων αυτών των νοσηρών καταστάσεων που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό εδώ και 4 δεκαετίες. Κλείνοντας, θα θέσουμε μερικά απλά ερωτήματα που ξεσκεπάζουν ό,τι αφορά τους εν λόγω 'κυρίους και κυρίες'.




Το δημοκρατικό καθεστώς συνδέεται πολιτικά με τους τρομοκράτες; Υπάρχει κληρονομικότητα στην πολιτική αντίληψη; Υφίσταται αριστερή ένοπλη παράδοση που συνεχίζεται ως εκδίκηση για την ήττα στον συμμοριτοπόλεμο; Για ποιόν λόγο η εκάστοτε πολιτική εξουσία πάει πακέτο με την δράση της τρομοκρατίας; Για ποιόν λόγο υπάρχει ειδική πολιτική μέριμνα εις ό,τι αφορά την 'τρομοκρατία'; Για ποιόν λόγο οιοσδήποτε πολιτικός επιχείρησε να ασχοληθεί με τα δρώμενα της 'τρομοκρατίας' εκτοπίστηκε απ' την πολιτική; Γιατί οι 'τρομοκράτες' επιμένουν στην επιλογή ενός συγκεκριμένου οπλισμού, παρά το γεγονός ότι αποδεικνύεται ανεπαρκής; Γιατί οι 'τρομοκράτες' επιμένουν στην επιλογή συγκεκριμένων στόχων, επαναλαμβάνοντας τα χτυπήματα εναντίον ίδιων στόχων; Γιατί δολοφονήθηκαν μέλη των 'τρομοκρατικών οργανώσεων' κάτω από 'αδιευκρίνιστες συνθήκες'; Γιατί δεν συνελήφθησαν όλα τα μέλη των 'εξαρθρωμένων τρομοκρατικών οργανώσεων' που εμπλέκονται σε ανθρωποκτονίες, ληστείες, βομβιστικές επιθέσεις κι όχι μόνο; Υπάρχει κάποια ανταλλαγή χειραγώγηση των 'τρομοκρατών' απ' το ίδιο το κράτος;



Για ποιούς λόγους οι αρχές δεν κάνουν καμία αναφορά σε 2 οργανώσεις που άφησαν πίσω τους νεκρούς με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο; Αναφερόμαστε στη 'Σέχτα Επαναστατών' που έχει αφήσει πίσω της (επίσημα) 2 νεκρούς και στις 'Μ.Λ.Ε.Δ' που δολοφόνησαν τους 2 συναγωνιστές μας στο Νέο Ηράκλειο. Δολοφονίες που αν μη τι άλλο μόνο 'πολιτικές' δεν χαρακτηρίστηκαν απ' το κράτος, εν αντιθέσει με την 'πολιτική' δολοφονία του Παύλου Φύσσα (επειδή ήταν 'αντιφασίστας). Αλλά, θα μας πείτε, οι υπόλοιποι δολοφονήθέντες ήταν 'φασίστες'. Ο αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής (ως μπάτσος, άρα 'φασίστας'), ο Σωκράτης Γκιόλιας (εμφανών πατριωτικών πεποιθήσεων), τα μέλη της Χρυσής Αυγής ('νεοναζί').



Γιατί το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε 'εγκληματική οργάνωση' εν αντιθέσει με τις 'τρομοκρατικές οργανώσεις' που έχουν αφήσει πίσω τους δεκάδες νεκρούς Έλληνες κι όχι μόνο; Γιατί το κράτος χρησιμοποιεί την ίδια καραμέλα περί 'οπλοστασίου' (στην περίπτωση των 'τρομοκρατών' ουκ ολίγες φορές βρέθηκε, ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής ουδέποτε τέτοιο βρέθηκε) και στήνει με τον ίδο τρόπο τις τόσο αντιδιαμετρικές υποθέσεις;



Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι μία και λακωνική. Διότι, το κράτος στήνει τις υποθέσεις-επιθέσεις, όπως τις 'τρομοκρατικές οργανώσεις', ώστε ν' ανακαλύψει τις αληθινές. Ό,τι μπορεί ν' απειλήσει πραγματικά το κράτος. Ο στόχος ένας: Η διατήρηση της Μεταπολίτευσης στην εξουσία. Τα πολιτικά σκουπίδια είναι βγαλμένα απ' την ίδια μήτρα. Ας εξοντώσουμε το μητριαρχικό κτήνος.