Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: ΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας,Ζήτω ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός!










Στην καρδιά της εγκληματικότητας. Εκεί όπου η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια κι οι πρεζέμποροι  κι οι δουλέμποροι στήνουν το δικό τους παιχνίδι ανομίας. Το κέντρο της πρωτεύουσας έχει παραδοθεί στις πολυεθνικές συμμορίες του υποκόσμου και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να μπορεί να αλλάξει την εφιαλτική  μητροπολιτική κατάσταση. Παλιότερα υπήρχε το σενάριο ότι οι πλούσιοι ηγέτες των κρατών οριοθετούν  γεωγραφικά την θέση τους απ' το εξαθλιωμένο πλήθος. Η γεωγραφική αυτή διαίρεση έχει πραγματωθεί.  Ελάχιστοι το καταλαβαίνουν. Ο ουρανός της κοινωνίας απεχθάνεται τους προλεταριοποιημένους. Η πρώην μεσαία  τάξη μετατοπίστηκε στα προάστια των Αθηνών. Στις περιοχές του κέντρου παραμένουν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες  που δεν λένε να το βάλουν κάτω. Μόνοι κι ανυπεράσπιστοι από όλους, ευάλωτοι στις επιθέσεις των εξίσου  εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών και των συμμοριών του κοινού ποινικού εγκλήματος. Έλληνας είσαι; Γάμησέ τα! Αυτή την φράση θα ακούσετε οπουδήποτε δηλώσετε Έλληνας στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Ελλάδα που ξέρατε αποτελεί ανάμνηση. Όλα ξεφτίζουν. Η πατρίδα μας αλλάζει όπως αλλάζουμε κι εμείς οι ίδιοι. Οι φωνές που αρθρώνουν ευθύ λόγο καταπνίγονται στον ωκεανό της παραπληροφόρησης. Η αλήθεια βιάζεται  στην κυριαρχία του ψέματος. Κάποτε αποτελούσε κινδυνολογία ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια  μας την πατρίδα. Πέρασαν τα χρόνια, πολλά άλλαξαν από τότε, ωστόσο αυτά που άλλαξαν είναι τόσο εφιαλτικά  που κανείς δεν θέλει να το πιστέψει. Η Ελλάδα δεν θα αποτελεί απλώς χώρα μειονότητας Ελλήνων, αλλά  καθόλου Ελλήνων. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ήδη εκπέμπει μηνύματα αφανισμού των Ελλήνων. Η πόλη παραδόθηκε αμαχητί στον εχθρό. Ελάχιστοι αντιστάθηκαν κι ακόμα λιγότεροι συνεχίζουν να αντιστέκονται.

Απορρίψτε την βολή του καναπέ, διαλύστε την ουτοπία ότι καλύτερες μέρες θα' ρθουν, κλείστε το τηλεκούτι της αποβλάκωσης. Χρειάστηκαν 400 χρόνια υποταγής, έως ότου να καταλάβουν οι Έλληνες πως οι καλύτερες μέρες δεν έρχονταν μέσω της υποταγής στην Πύλη, αλλά μέσω της εθνικής εξέγερσης.

Την νύχτα που εσείς κοιμάστε στην ζεστασιά των σπιτιών σας, κάποιοι βρίσκονται στους δρόμους, μόνοι, δίχως  πλάτες, δίχως καβάντζες, μόνοι εναντίον όλων. Παλεύουν για εσάς, όχι για τους ίδιους. Είναι λίγοι, κυνηγημένοι από όλους, μα αποφασισμένοι για όλα. Γι' αυτούς δεν υπάρχει κίνημα ή επαναστατικό υποκείμενο.

Είμαστε ό,τι έχουμε κι ό,τι πιστεύουμε! Σηκωθείτε και πολεμήστε! Ζήτω ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός!