Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

'ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ, Πράξη 11η' / ΞΕΝΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ









ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ (κάθε είδους)




H 'Χειρώνιος Λαβή' εστιάστηκε μέχρι τώρα στην αποκαθήλωση των ιερών τεράτων της αριστεράς σε διάφορες αθηναϊκές γειτονιές που θεωρούνται προπύργιά της. Μέσα από 10 πράξεις θεωρούμε ότι πετύχαμε αρκετά σε σχέση με την αρχική στόχευσή μας. Μολονότι πέρασε σημαντικό χρονικό διάστημα από την 10η πράξη, επιλέξαμε να προχωρήσουμε με μία διαφορετική δράση σε σχέση με τις προηγούμενες. Το προσεχές μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις για κάθε ενδιαφερόμενο.




Μείζον ζήτημα στην πολιτική ατζέντα των κομμάτων, ιδιαίτερα όσων έχουν εθνικιστική ρητορική, αποτελεί το μεταναστευτικό. Ωστόσο, η λαθρομετανάστευση αποτελεί έναν ακόμα κραταιό μύθο του συστήματος. Στην πραγματικότητα, η διακίνηση ανθρώπων, το γνωστό trafficing σε όλες του τις αποχρώσεις, αποτελεί μία καλοστημένη κομπίνα που αποφέρει μπόλικο παραδάκι στις τσέπες όσων την συντηρούν. Παρόλο που απώτερος στόχος της είναι η φυλετική αλλοίωση, δεν είναι υποδεέστερης σημασίας η παράνομη κερδοφορία. Έτσι, εκατομμύρια έγχρωμοι και μη μετανάστες διακινούνται σε ολόκληρο τον κόσμο δίχως σταματημό, κάτι που υπερβαίνει ένα απλοϊκό σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης. Και το θαύμα της Αμερικής μετανάστες το έκαναν. Η Αμερική ουδέποτε κινδύνευσε από φυλετική αλλοίωση. Σκοπός των δουλεμπόρων είναι η ανεξέλεγκτη διακίνηση ανθρώπων. Το δουλεμπόριο και οι δουλέμποροι δεν γνωρίζουν χρώμα, φυλή, έθνος. Οι μετανάστες διακινούνται βάσει της αποδιδόμενης αξίας της φυλετικής τους ταυτότητας. Έγχρωμοι και λευκοί γράφουν τα ίδια χιλιόμετρα.  Οι πρώτοι χρησιμεύουν στο να αλλοιώσουν το φυλετικό αισθητήριο και οι δεύτεροι στο να αλλοιώσουν την φυλετική ηθική. Οι έγχρωμοι μετανάστες καταλήγουν από παρίες σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης (λόγω 'κράτους πρόνοιας') και οι λευκοί από άτομα δίχως υπόσταση στην κοινωνική κλίμακα εκπορνεύονται με κάθε τρόπο. Ο έγχρωμος μετανάστης δεν διαφέρει από τον λευκό μετανάστη, καθώς αμφότεροι αποτελούν ό,τι το βούτυρο στο ψωμί των δουλεμπόρων. Ο έγχρωμος γίνεται ποταπό αντικείμενο αντιρατσιστικής εκμετάλλευσης και ο λευκός αντίστοιχα καταλήγει να γίνεται πόρνη των ομόφυλών του. Η εκμετάλλευση είναι καθολική. Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια μπροστά στις πόρνες του πρώην ανατολικού μπλόκ και να ενοχλείται από τον έγχρωμο μετανάστη που παραπαίει ως άλλος αιώνιος Εβραίος στις μητροπόλεις. Η λύση στο μεταναστευτικό δεν θα προέλθει μέσα από μικροαστικές κραυγές του τύπου 'έξω οι ξένοι', αλλά μέσα από την αναγνώριση του προβλήματος και την συνειδητή πολεμική εναντίον του ίδιου εκμεταλλευτικού μηχανισμού που εξαθλιώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και έθνους. Ο έγχρωμος παρίας είναι στην ίδια μοίρα με την πόρνη που πουλάει αγοραίο έρωτα από χώρα σε χώρα. Το ζήτημα είναι πως τελούν οι ομόφυλοι έναντι εκείνων που εκπίπτουν της φυλετικής αξίας τους. Για εμάς είναι στον ίδιο βαθμό προδότες τόσο ο έγχρωμος που εγκαταλείπει την πατρίδα του όσο ο λευκός που αναζητεί μία καλύτερη κοσμοπολίτικη τύχη μακριά από την πατρίδα του. Η αναζήτηση 'μίας καλύτερης τύχης' αποτελεί μία άθλια κοσμοπολίτικη ατραπό που αποξενώνει το άτομο από την φυλετική ταυτότητά του.





Κάποιοι ισχυρίζονται πως το δουλεμπόριο δεν σταμάτησε ποτέ και οι δουλέμποροι δεν έπαψαν να υπάρχουν. Θα συμφωνήσουμε. Οι πολιτικοί κάπηλοι όμως αποτελούν μία νέα παράμετρο του όλου φαινομένου. Κακά τα ψέμτα, το μεταναστευτικό αποτελεί αγκάθι για όλα τα κόμματα. Ακόμα και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που έχει κατηγορηθεί για λαγνεία προς τους λαθρομετανάστες, αδυνατεί να προχωρήσει σε τολμηρές κινήσεις, καθότι αυτές θα έχουν το ανάλογο πολιτικό κόστος στους ψηφοφόρους του. Ο μέσος ψηφοφόρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα μεταπηδήσει με μεγάλη ευκολία στη Χρυσή Αυγή που έχει ξεκάθαρη θέση πάνω στο ζήτημα. Ο ψηφοφόρος αυτός δεν θα έχει κάνει έκπτωση στις αξίες του, αλλά θα ικανοποιήσει μία βιολογική ανάγκη του, το ένστικτο που λέγεται φυλετική επιβίωση στον ζωτικό του χώρο. Έτσι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μολονότι θεωρείται ένα ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, στην ουσία του παραμένει ένα συντηρητικό κόμμα, όπως όλα τα υπόλοιπα, που επικαλείται κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και χωλαίνει στην πραγματοποίηση των πόθων μίας μερίδας σκληροπυρηνικών λαθρολάγνων ψηφοφόρων του. Αυτή η εγγενής αδυναμία του θα επιφέρει την δυσαρέσκεια στους σκληροπυρηνικούς και παράλληλα θα ξεβράσει τους πιο συντηρητικούς εξ αυτών στην ακτή κάποιου εθνικιστικού φορέα ή κόμματος που πουλάει φρούδες ελπίδες ή θα αποτολμήσει να προχωρήσει σε δυναμικές κινήσεις όσον αφορά το μείζον αυτό ζήτημα. Έτσι έχουν τα πράγματα και όποιος θέλει να τρέφει αυταπάτες, ας κάτσει στη γωνία να κλαίει για τη δυστυχία του.





Από την μεριά μας, θεωρούμε πως διενεργείται κι ένα άλλο άτυπο δουλεμπόριο στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας. Το δουλεμπόριο των ψηφοφόρων. Οι ψηφοφόροι (ημεδαποί και αλλοδαποί) αποτελούν στον ίδιο βαθμό χρήσιμους δούλους για το σύστημα, ώστε να εξασφαλιστεί η κοινωνική συναίνεση και η διατήρηση του ισχύοντος κοινωνικού εκμεταλλευτικού status quo. Δεν ξεχνάμε την δήλωση Αλβανού βουλευτή σε σχέση με το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Την απαίτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του προς τους Αλβανούς ψηφοφόρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Όσο για τους μωρούς που παριστάνουν τους πατριώτες/εθνικιστές του ''αυτοματισμού'', δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτα. Η αποτυχία τους σε κάθε επίπεδο πολιτικού παρεμβατισμού είναι παταγώδης. Η ελληνική κοινωνία, μολονότι αποχαυνωμένη, το αντιλαμβάνεται στο μυχό της. Ως γνωστόν η μάζα ακολουθεί τους δυνατούς και όχι τους χωλούς. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο είδη εθνικιστών. Οι καναπεδάτοι που ανατρέπουν τα καθεστώτα από την καρέκλα του υπολογιστή τους και εκείνοι που μάχονται στο δρόμο. Η δική μας θέση είναι προφανής. Στο δρόμο, όπου τα πάντα εγγράφονται στο συλλογικό ασυνείδητο. Η αλήθεια είναι η στέρηση της λήθης. Εμείς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε, σε ποιά πατρίδα ζούμε, σε ποιά φυλή ανήκουμε και ούτω καθεξής. Γι' αυτό το λόγο δρούμε και δεν αντιδρούμε. Οι δούλοι, όσοι δεν δρουν, αλλά αντιδρούν, είναι φύσει κακοί, δηλαδή συμφεροντολόγοι. Οι ελεύθεροι, όσοι δρουν και δεν αντιδρούν, είναι φύσει καλοί, δηλαδή ανιδιοτελείς. Αυτό το ελεατικό δόγμα επεκτείνεται σε κάθε έκφανση της ζωής.





Το πώς διεξάγεται το δουλεμπόριο στην πατρίδα μας αποτελεί κοινό μυστικό. Αποτελεί ειρωνία να πιστεύει κανείς πως οι λαθρομετανάστες έρχονται εν μέσω των συνθηκών που παρουσιάζονται στα μέσα. Ο μύθος του ταλαίπωρου μετανάστη που θαλασσοδέρνεται για να έλθει στην πατρίδα μας και όπου αλλού αποτελεί μία θεαματική εικόνα και τίποτα παραπάνω. Ψάξαμε και μάθαμε. Πώς, με ποιόν τρόπο και πότε. Οι λαθρομετανάστες έρχονται δίχως καμία δυσκολία, όπως αφήνεται να εννοηθεί, από πάρα πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Τόσο από θαλάσσης, όσο από ηπειρωτικά περάσματα που γνωρίζουν οι δουλέμποροι. Αποτελεί ειρωνία να πιστεύει κανείς πως ένα σύγχρονο κράτος, με τακτικό στρατό, αστυνομία, λιμενικό, υπερσύγχρονα μέσα νυχτερινής επιτήρησης, δεν μπορεί να εντοπίσει ή ακόμα παραπάνω να σταματήσει τους διακινητές και τους τρόπους διέλευσης των λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της πατρίδος μας. Το δουλεμπόριο διεξάγεται με την συνεργασία των αρχών και σε συνενόηση με το κράτος. Όλα τα κράτη είναι συνένοχοι στο ίδιο παιχνίδι. Οι λιμενικοί χρηματίζονται και ανάβουν το πράσινο φως να διέλθουν ανενόχλητοι στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Όταν η μίζα χαλάσει, οι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται και ακολουθεί η γνωστή διαδικασία. Μεταγωγών, Αμυγδαλέζα, αεροπορικό εισιτήριο, πράσινη κάρτα, κλπ. Το ίδιο ισχύει με την διακίνηση ναρκωτικών. Κάποιοι θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μας. Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ ακόμα και αν αυτό το πάθος το πληρώσουμε με τη ζωή μας.



Στις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους στήσαμε καρτέρι σε κάποια απόμερη ακροθαλασσιά στην παραλιακή προς Σούνιο. Αξιοποιώντας πληροφορίες και κατόπιν πολυήμερης παρατήρησης κατά τις νυχτερινές ώρες, γίναμε μάρτυρες του transportation ανθρώπων. Αρχικώς  προχωρήσαμε στην αναγραφή συνθημάτων θέλοντας να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους δουλέμπορους και σε όσους τους υποβοηθούν με το αζημίωτο στο έργο τους. Κατόπιν ακροβολιστήκαμε περιμετρικά στον χώρο που θα κατέφθαναν οι απρόσκλητοι επισκέπτες για να αντιληφθούν την αφιλόξενη παρουσία μας. Υπόλοιπες λεπτομέρειες όσων έγιναν δεν θα γίνουν γνωστές. Ανεξάρτητα τι συνέβη, το μήνυμα ελήφθη από τους παραλήπτες. Όσοι θα το αποτολμήσουν ξανά από το συγκεκριμένο σημείο, έχουμε να τους πούμε ένα: ΚΟΠΙΑΣΤΕ, σας έχουμε φυλάξει μύγδαλα...και άσπρα κράνη...



Ο τρόμος σας είναι εδώ...