Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ: ΑΚΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ







Για τους μπολσεβίκους έχουν ειπωθεί τόσα όσο και το αίμα που χύθηκε εξαιτίας τους. Αυτά τα τέρατα της Οικουμένης, αυτές οι δύσμορφες και αντιαισθητικές μαριονέτες του Σιωνισμού που οπουδήποτε ενεπλάκησαν στη ζωή των εθνών προκάλεσαν ανείπωτη καταστροφή, τολμούν να υψώνουν το μεσαίο δάκτυλό τους, ως άλλοι κομισάριοι, στην ελληνική κοινωνία. Δεν το κάνουν φανερά, αλλά πολύ θα το ήθελαν. Και αυτό διότι αισθάνονται δικαιωμένοι που πέτυχαν έστω πρόσκαιρα τον σκοπό τους. Είναι γεγονός πως εργάστηκαν επί μακρόν, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, ώστε να πετύχουν το κατ' αυτούς ακατόρθωτο, το οποίο μόνο ακατόρθωτο και ξένο δεν τους είναι. Τόσο η ελληνική όσο και η ξένη βιβλιογραφία είναι πλούσιες από τα μισανθρωπικά κατορθώματά τους. Εν έτει 2015, δυστυχώς, αυτό που με φρίκη διαπιστώνεται είναι πως υπάρχουν ανθρωποειδή που υπερασπίζονται τον μπολσεβικισμό και ως εκ τούτου τα εγκλήματά του. Δεν αισθάνονται τύψεις, διότι το δηλητήριο του μπολσεβικισμού είναι τόσο ισχυρό, καθότι πνευματικό, ώστε οιοσδήποτε μολυνθεί απ' αυτό επαναλαμβάνει τα εγκλήματα των προκατόχων του. Για τους Μπολσεβίκους το έγκλημα αποτελεί παρακαταθήκη, μία κληρονομιά που πρέπει να υπερασπιστούν. Ως  εκ τούτου ισχύει ότι είναι οι δικαιωτές της ιστορικής εξισώσεως Μπολσεβίκος=Κρετίνος. Στην Ελλάδα, οι μπολσεβίκοι έχυσαν το πνευματικό δηλητήριό τους επί δεκαετίες στην νεολαία, αποκοιμίζοντας και καθιστώντας ομοκρετίνους όσους ατυχείς έπεσαν στην παγίδα τους ή προορισμένους από την φύση τους να καταστούν ομοκρετίνοι, πλέον πέταξαν την μάσκα του ανθρωπιστή, του κοινωνικού αγωνιστή, του προδότη, του αντικαπιταλιστή, και φόρεσαν τα καλά τους, ώστε να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Από καθαρή αλαζονεία, λόγω φυσικής κατωτερότητος, οι Μπολσεβίκοι αισθάνονται περιχαρείς στην Πύρρειο νίκη τους, εφόσον επέτυχαν αυτό που και για τους ίδιους φάνταζε ακατόρθωτο. Ο ανθρωπισμός των άλλοτε γραφικών μπολσεβίκων των υπογείων και των σκοροφαγωμένων κοστουμιών, της πιτυρίδας και των κόκκινων κασκόλ, μεταλλάχθηκε σε εμπορικό management μεταναστευτικής πολιτικής. Ο κοινωνικός αγώνας μεταλλάχθηκε σε γραφειοκρατία και ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η προδοσία παρέμεινε ως είχε. Ο αντικαπιταλισμός μεταλλάχθηκε σε φιλοκαπιταλισμό. Με λίγα λόγια, οι Μπολσεβίκοι κατάφεραν, όντως, αυτό που θεωρείται ακατόρθωτο. Να κάνουν τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και αντίστροφα. Τύφλα να έχουν οι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής. Δεν μιλάμε για πιρουέτα απλή και εν συνεχεία με σπάσιμο μέσης κωλοτούμπα στον αέρα, αλλά για εφαρμοσμένη υδατοσφαίριση στα 20.000 πόδια από το έδαφος. Πλέον είμαστε σίγουροι, πως δεν υπάρχουν...Αλλά για κακή τους τύχη υπάρχουμε εμείς για να τους δώσουμε ένα μάθημα που ακόμα δεν το πήραν...





Ο Gregor Schwartz-Bostunitsch θεωρούταν μία εξέχουσα φυσιογνωμία της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας.  Είναι γνωστός ως Dr. Gregor. Ήταν μισός Γερμανός και μισός Ρώσος στην καταγωγή. Συμμετείχε ενεργά στο völkisch κίνημα του καιρού του και εξελίχθηκε σε Standartenführer (βαθμός σε παραστρατιωτικά σώματα) το 1944. Για τον θάνατό του και την ακριβή ημερομηνία δεν διατίθενται στοιχεία. Ο Dr. Gregor θεωρούταν ριζοσπάστης τόσο ως συγγραφέας όσο ως αγωνιστής. Αντιτάχθηκε ενεργά στην Οχτωβριανή Επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917, ενώ κατέφυγε στην γενέτειρα του την Ρωσία το 1920, απ' όπου ταξίδευσε στην Ανατολική Ευρώπη. Απόκτησε γρήγορα διασυνδέσεις με Βούλγαρους Θεοσοφιστές και κατά πάσα πιθανότητα με τον ελληνικής καταγωγής George Ivanovich Gurdjieff, ο οποίος εφήρμοζε ένα σύστημα σπαρτιατικής αγωγής στις οροσειρές του Καυκάσου., πιο γνωστό ως 'Τέταρτη Οδός'. Ο ριζοσπαστισμός του Dr. Gregor άγγιζε τα όρια ενός μυστικιστικού αντι-κομμουνισμού. Το 1922 δημοσίευσε το πρώτο του έργο 'Ο Ελευθεροτεκτονισμός και η Ρωσική Επανάσταση', ενώ μετανάστευσε στη Γερμανία. Εντρύφησε στην Ανθρωποσοφία το 1923, ωστόσο το 1929 την απεστράφη ως μία ακόμα συνιστώσα της εβραιομασονικής συνωμοσίας. Εν τω μεταξύ, είχε αρχίσει να παραδίδει μαθήματα εν είδη ομιλιών στην Αριοσοφική Εταιρεία και έγινε συνεργάτης του Georg Lomer και του θεοσοφικού (και μετέπειτα νεοπαγανιστικού) περιοδικού ονόματι Asgard που υποτιτλίζονταν ως 'πολεμική ασπίδα των θεών της πρωτοπατρίδος'. Εργάστηκε στο πλευρό του Alfred Rosenberg στη διάρκεια της δεκαετίας του 1920, προτού πλασιώσει τα SS. Ετιμήθη με τον τίτλο του καθηγητή των SS το 1942, ωστόσο του απαγορεύτηκε να διδάσκει φορώντας στρατιωτική στολή λόγω των ανορθόδοξων-ριζοσπαστικών απόψεών του. Το 1944 προτάθηκε στην θέση του  Standartenführer, ύστερα από προτροπή του Heinrich Himmler. Περισσότερα στοιχεία για τον Dr. Gregor μπορεί κανείς να βρει στο έργο του γνωστού στο ελληνικό κοινό Nicholas Goodrick-Clarke 'Οι Αποκρυφιστικές Ρίζες του Ναζισμού' (εκδ. Περισκόπιο, 2006). Μπολσεβίκοι, σας ευχόμαστε καρκίνο σε ό,τι 'αγαπάτε'...


Τα έργα του Dr. Gregor είναι τα εξής:

-'Ein Meer von Blut' ('Μία θάλασσα αίματος'), Μόναχο, 1926.
-'Die Freimaurerei' ('Ελευθεροτεκτονισμός'), Βαϊμάρη, 1928.
-'Die Bolschewisierung der Welt' ('Η Μπολσεβικοποίηση του Κόσμου'), Μόναχο, 1929.
-'Doktor Steiner, ein Schwindler wie keiner ein Kapitel über Anthropologie und die geistige Verwirrungsarbeit der Falschen Propheten' (Δρ.Σταϊνερ, ένας απατεώνας, Ένα κεφάλαιο για την ανθρωπολογία και τον ψυχικό αποπροσανατολισμό του ψευδοπροφήτη). Μόναχο 1930.
'Jüdischer Imperialismus – 3000 Jahre hebräischer Schleichwege zur Erlangung der Weltherrschaft' ('Ιουδαϊκός Ιμπεριαλισμός-3000 χρόνια Εβραϊκά κρυφά μονοπάτια για την παγκόσμια κυριαρχία'), Λάντσμπεργκ αμ Λεχ , 1935.
-'Jude und Weib Theorie und die Praxis des jüdischen Vampyrismus, der Ausbeutung und Verseuchung der Wirtsvölker' ('Ο Εβραίος και η Σκύλα, Θεωρητικά και Πρακτικά πάνω στην Εβραϊκή Αφαίμαξη, την Εκμετάλλευση και τη Μόλυνση του Έθνους που τους φιλοξενεί'), Βερολίνο, 1939.

Το έργο του 'Μία θάλασσα αίματος' μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα στην αγγλική γλώσσα εδώ:

http://www.bamboo-delight.com/download/A_Sea_of_Blood.pdf