Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Δράσεις στα στενά απο την Αναρχοπρεζοφωλιά ΑΝΩ - Κάτω / ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΔΑ 2015













Η Τεμπελιάδα (with burn) είναι μία εκδήλωση που οι ΑΜΕ έχουν την τιμητική τους. Μαζεύονται όλοι οι σύντροφοι για να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στον φασισμό που έχουν επιβάλει εδώ και χρόνια στην περιοχή οι αιμοδιψείς ΑΜΕ. Προς μεγάλη έκπληγη των συμμετεχόντων, διαπιστώθηκε πως τα ποτά έλειπαν, αφού οι ΑΜΕ είχαν βγει για να πιουν ένα ποτηράκι αίμα και θεώρησαν πως θα υπάρχει άφθονο, λόγω των εκδηλώσεων στον χώρο του στεκιού. Το πρόβλημα διορθώθηκε έπειτα από παρέμβαση του φαντάσματος του Μιχάλη Μπακούνιν, ο οποίος πετάχτηκε ως αερικό στο κατάστημα με απορρυπαντικά απέναντι από το στέκι και εξασφάλισε σημαντική ποσότητα χλωρίνης μόνο για τα μέλη του στεκιού. Μολονότι δεχτήκαμε προσκλητήριες κάρτες, δεν καταφέραμε να παραβρεθούμε στην εκδήλωση του στεκιού που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο. Προηγούνται άλλα στέκια βλέπετε. Αιθέριες παρουσίες, κάποια horny milfs που έπιναν χυμό σαγκουίνι, ιδιαίτερα εργατικοί νέοι και νέες, άνθρωποι του μόχθου, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για το πως θα αξιοποιήσουν τα παπάκια τους στον αντιφασιστικό αγώνα. Υπάρχουν σκέψεις για αγορά κινητήρων για αναβάθμιση από 50cc σε 100cc.




Ο Πέτρος Κωνσταντίνου υποσχέθηκε ότι θα παρέχει εισαγόμενο λάδι συνθετικό στους αναβάτες παπακιών του στεκιού όταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έρθει στα πράγματα. Ο Τάκης Γιαννόπουλος δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην εκδήλωση λόγω πολιτικών δράσεων στο Κίτσι της Βάρης. Στην Τεμπελιάδα, συμμετείχαν άνθρωποι του πολιτισμού, προκειμένου να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για το φαινόμενο που ονομάζεται ΑΜΕ. Από ότι μας μετέφεραν σύντροφοι που είχαν την τύχη να βρεθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του φιλόξενου στεκιού, η συνέλευση είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού οι γείτονες διαμαρτύρονται για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του στεκιού που φέρουν την υπογραφή ΑΜΕ. Οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι από τα συχνά επεισόδια μέσα και έξω από τον χώρο πολιτισμού του στεκιού και δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που δέχεται ένας κοινωνικός χώρων λαμπρών νέων στην περιοχή από κάποια φασιστικά καθάρματα που ονομάζονται ΑΜΕ.



Οι γείτονες μαζεύουν υπογραφές, ώστε να εκδιώξουν τους ΑΜΕ από την περιοχή, ενώ δήλωσαν πως είναι αλληλέγγυοι στα μέλη του στεκιού που βοηθούν τους ηλικιωμένους να πάνε στα ATM και μοιράζουν μπανάνες chiquita στους περίοικους, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, έθνους, θρησκείας. Λογω παλιότερων επεισοδίων στον χώρο του στεκιού, υπήρξαν προβλήματα στα ηχητικά συστήματα και την λύση έδωσε ένα διερχόμενο όχημα που προκάλεσε σοκ και δέος στους θαμώνες του στεκιού, δίνοντας έναν μουσικό τόνο στην απογοήτευση που επικράτησε προς στιγμή.


Ακουγόταν το τραγούδι 'ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΣΤΟ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΠΩ...ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΣΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΩ'.

Κομπάνι / Πλατεία Κολιάτσου 2015