Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ






Τα τελευταία χρόνια η ανθρωπότητα παρακολουθεί με την ανάλογη έμφαση που δίνεται από τα σιωνιστικά μέσα τους τηλεοπτικούς 'αποκεφαλισμούς ανθρώπων' από τους φίλους των Ισραηλινών της περιβόητης ISIS που 'μάχεται' για το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε'. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Ισραήλ τρέμει στην ιδέα της δημιουργίας ενός ισλαμικού κράτους και φυσικά θα έκανε τα πάντα, όπως και εδώ και αιώνες κάνει, μέσα από την τακτική του 'διαίρει και βασίλευε' στον αραβικό κόσμο. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να κατανοήσει πως οι σιωνιστές ως χέστες που είναι στην ιστορία δεν τολμούν ποτέ να προβούν σε τέτοιες πράξεις, αλλά τις αναθέτουν σε άλλους για λογαριασμό τους. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο κωμικό με τους Σιωνιστές, αφού η μόνη δύναμή τους είναι η κατοχή του πλούτου και η διαχείρισή του για παραπλανητικούς σκοπούς που αποσκοπούν στην διατήρηση του φόβου στους μη-Εβραίους. Ότι τα μέσα της Δύσης έχουν καταληφθεί από Σιωνιστές είναι κάτι γνωστό ακόμα και στους πλέον 'ανυποψίαστους' πολίτες. Έτσι, τα δυτικά μέσα εξαπολύουν για λογαριασμό τους και σε καθημερινή βάση συκοφαντικές εκστρατείες εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου για προφανείς λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Το εγχείρημα αυτό εντάσσεται στην λογική του 'διαίρει και βασίλευε'. Οι Σιωνιστές ως αρχιτέκτονες του ψεύδους εξαπατούν καθημερινά τους πολίτες όλων των χωρών του κόσμου, μέσα από τις παραποιημένες ειδήσεις που αναμεταδίδουν τα φερέφωνά τους, οι οποίοι με τη σειρά τους τις περισσότερες φορές ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν. Οι αφελείς Λευκοί βλέπουν μία τεχνητή απειλή που υφίσταται μονάχα σε ελάσσονα βαθμό και αυτό με την υπαιτιότητα πάλι των Σιωνιστών εξαιτίας των 'ανθρωπιστικών' πολέμων που εξαπολύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα εναντίον των 'απολίτιστων' μουσουλμάνων, ώστε να προκαλούν γενοκτονίες και κύματα προσφύγων που οι ίδιοι πάλι τους εκμεταλλεύονται χάρη στην παλιά τους τέχνη κόσκινο, το δουλεμπόριο. Έτσι, έχουμε πέρα από τους 'ανθρωπιστικούς' πολέμους που παράγουν δυστυχία, πείνα και δεινά στους λαούς και τις λεγόμενες 'ανθρωπιστικές κρίσεις' που δημιουργούν τα ίδια και χειρότερα χάρη στις οικονομικές ραδιουργίες τους.





Οι Σιωνιστές, δηλαδή οι συνειδητοποιημένοι Εβραίοι και όχι κάποιοι εξωγήινοι, μισούν όλους τους μη-Εβραίους, τους οποίους θεωρούν κατώτερους απ' αυτούς (ως 'περιούσιος λαός') και επομένως βάσει αυτού του μη κατανοημένου από τους μη-Εβραίους, θρησκευτικού μεσσιανισμού-παραλογισμού που οφείλεται στον δικό τους και μόνον υπέρτατο φόβο της αποκάλυψης της συνωμοσίας τους και εν γένει της σκληρής τιμωρίας τους όχι από τους μη-Εβραίους, αλλά από τον Θεό που τόσο τρέμουν, έχουν την πεποίθηση πως οι μη-Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν δια της σκλαβιάς τους και της νόμιμης κατά την εβραϊκή αντίληψη, δυστυχίας τους την ελλειμματική φύση των Εβραίων. Όσο μεγαλύτερος είναι ο φόβος που προκαλούν στους μη-Εβραίους, αυτό τους προσφέρει ολοένα μεγαλύτερη ασφάλεια πως δεν απειλούνται. Μολονότι όλα αυτά ηχούν ως μία αμυντική στάση έναντι των μη-Εβραίων, από καθαρό φόβο, στην πραγματικότητα εκφέρονται με την μορφή μίας επιθετικής στάσης απέναντί τους. Ο φόβος που κατατρύχει τους Σιωνιστές και όλους τους Εβραίους είναι φόβος Θεού και όχι ανθρώπων, γι' αυτό και είναι τόσο αμείλικτοι απέναντι στους ανθρώπους. Εδώ δεν δίστασαν να σταυρώσουν τον απεσταλμένο του Θεού, τον αληθινό Θεό, τους ανθρώπους θα υπολογίσουν; Κατά συνέπεια, ο υλικός πλούτος των Εβραίων είναι μία αντανάκλαση αυτής της φοβίας που τους διακατέχει και τίποτα άλλο. Η λατρεία του πλούτου από μέρους τους αποτελεί τροχοπέδη για την παγκόσμια κυριαρχία τους. Είναι το μέσο και όχι ο σκοπός, όπως νομίζουν κάποιοι. Ο σκοπός τους είναι να θέσουν εαυτοίς στη θέση του Θεού, να αποκτήσουν θεϊκή φύση, να γίνουν ισόθεοι, ώστε να επιβάλουν τον πάνθρησκο Μεσσία τους. Γι' αυτό και όλη η πολεμική τους εδράζεται στην αθεϊα. Μέσα από την από αιώνων πρόκληση πολέμων μεταξύ των θρησκειών, αποσκοπούν στο να εξαλείψουν όλες τις θρησκείες και να αντικαταστήσουν όλα τα θρησκευτικά δόγματα με την αορίστου υποβάθρου πανθρησκεία, η οποία δεν είναι φυσικά ένα ειρηνικό πρόσωπο του θρησκεύεσθαι, αλλά η επιβολή ενός πολεμικού Θεού, όπως είναι ο Γιαχβέ. Ο Γιαχβέ τρέφει εξίσου αισθήματα ανθρωποκτόνου μίσους για το δημιούργημα του Θεού, τον άνθρωπο. Στην παγίδα των Σιωνιστών έχουν πέσει και ορισμένοι αντισιωνιστές, όχι από κατανόηση του τι είναι ο Σιωνισμός, αλλά από πασιφιστικές ιδεοληψίες. Έτσι, συχνά πλασάρεται ο μύθος των Εβραίων εναντίον των Σιωνιστών, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο για να το θέσουμε όπως πραγματικά είναι, από την αντίθεση των αναρχικών στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Όλοι οι Εβραίοι είναι Σιωνιστές, έως ότου ακολουθήσουν το σιωνιστικό δόγμα. Ο Εβραίος γεννιέται Σιωνιστής και το μεσοδιάστημα που δεν αποδέχεται τον Σιωνισμό ως έμπρακτη θρησκευτική δραστηριότητα είναι το διάστημα που αρνείται τον Σιωνισμό, αλλά ποτέ δεν αρνείται την εβραϊκή καταγωγή του. Ας περάσουμε όμως στο προκείμενο, έπειτα από αυτή την μικρή εισαγωγή για τα αίτια του φόβου των Σιωνιστών Εβραίων.




Πρόσφατα, Ουκρανοί χάκερς της ομάδας CyberBerkut δημοσίευσαν ένα video-ντοκουμέντο στο οποίο αποδεικνύονται όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Στο video αυτό, εμφανίζεται ένας άνδρας να αποκεφαλίζει έναν αιχμάλωτο που φοράει την γνωστή πορτοκαλί στολή που εύλογα μας θυμίζει αυτή που φορούν οι πολιτικοί κρατούμενοι των φυλακών του Γκουαντάναμο. Βάσει αυτού του οπτικοακουστικού υλικού, αποδεικνύεται πως οι αποκεφαλισμοί της ISIS είναι σκηνοθετημένοι από την CIA που έχει διαβρώσει εδώ και δεκαετίες τον αραβικό κόσμο με μηχανορραφίες. Στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου του 2015, ο Αμερικανός Γερουσιαστής John McCain επισκέφτηκε την Ουκρανία. Οι χάκερς της CyberBerkut απέκτησαν πρόσβαση στον προσωπικό υπολογιστή του McCain, όπου βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού εντόπισαν το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό. Στο μήνυμά τους οι χάκερς ανάφεραν:


'Στη διάθεση της CyberBerkut περιήλθε ένας φάκέλος του οποίου η αξία δεν μπορεί να εκτιμηθεί! Λοιπόν Γερουσιαστή McCain! Σας συνιστούμε την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε ανάλογο ταξίδι και ειδικότερα στο έδαφος της Ουκρανίας, να μην μεταφέρετε απόρρητα ντοκουμέντα. Σε μία από τις συσκευές των συνεργατών σας, εντοπίσαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Μεταξύ αυτών κάτι που αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε: το video αυτό οφείλει να αποτελέσει ιδιοκτησία της διεθνούς κοινότητας!'.

Το επίμαχο υλικό βρίσκεται εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Dc7FqqKjkkw

https://www.youtube.com/watch?v=scD3oYQuigk