Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Εβραϊκή Σκέψη: Η Εβραϊκή Νοοτροπία/Ερωτήσεις και Απαντήσεις, Συνεδρία με τον Tom Metzger







ΥΓ (Ε/Σ Ολική Αντίσταση): Δεν υιοθετούμε 100% τις απόψεις που εκφράζονται παρακάτω, ωστόσο σε ό,τι αφορά την πολιτική τοποθέτηση του παλαίμαχου Tom Metzger (γνωστός για την White Aryan Resistance) πάνω σε διάφορα ζητήματα ευρύτερης προσεγγίσεως, αξίζει της προσοχής μας. Ένας Αμερικάνος φυλετιστής και παναριανιστής έχει σίγουρα περισσότερα να μας πει για ό,τι αφορά την φυλετική επιμειξία, από ότι θα μπορούσαμε να ακούσουμε από το στόμα ενός διεφθαρμένου δημοκράτη που ενοχλείται από τους σκουρόχρωμους που κατακλύζουν την περιοχή του. Πέρα από τον στείρο ρατσισμό, υπάρχει η Άρια αλήθεια! Ο Tom Metzger επέλεξε να απαντήσει ως 'ΤΤ', το οποίο αποτελεί ένα ακρώνυμο για το 'The Think', που αναφέρεται στην ομώνυμη κινηματογραφική παραγωγή του John Carpenter  του 1982, η οποία αποτελεί εξέλιξη του 'The Thing From Another World' (στα ελληνικά Το πράγμα απ` τον άλλο κόσμο') του 1956, πραγματεύεται μία εξωγήινη εισβολή. Ιδιαίτερα έξυπνη η προσέγγιση από τον Tom Metzger βάσει του σκεπτικού που ξεδιπλώνεται αμέσως παρακάτω.



Ερώτηση: Κύριε Metzger, αλήθεια, τι είναι οι Εβραίοι;



H Απειλή ('The Think') απαντάει:


Στη διάρκεια μίας νομικής διαδικασίας, ο ηγέτης της B'nai B'rith  Anti-Defamation League ερωτήθη το ίδιο. Απάντησε διφορούμενα. Ήταν τόσο ανίκανος να απαντήσει είτε δεν ήθελε να το κάνει τούμπανο. Οι Εβραίοι δεν αποτελούν μία βιολογική φυλή! Οι Εβραίοι εντοπίζονται σε όλες τις φυλές, από τους ξανθούς Αρίους μέχρι τους νέγρους Φαλάσι (Αιθίοπες Ιουδαίοι γνωστοί ως 'Beta Israel'). Μπορείτε να πάψετε να είσαστε Καθολικοί ή Βαπτιστές; Φυσικά και μπορείτε. Ωστόσο δεν μπορείτε να πάψετε να είσαστε μέλη της φυλής σας! Μπορείτε να το τερματίσετε μέσα από την φυλετική επιμειξία, ωστόσο υπάρχει μονάχα μία τέτοια φυλή που διατηρεί την καθαρότητά της. Μία φυλή μπορεί να διατηρήσει την ιδιοσυστασία της εάν και εφόσον διατηρήσει την καθαρότητά της.  Θα πρέπει να κάνετε μία διάκριση ανάμεσα στην βιολογική φυλή, τη θρησκεία και τη νοοτροπία. Μπορείτε να είσαστε κάλλιστα υποδείγματα Αρίων, εντούτοις έχετε μολυνθεί από μία εξωγήινη νοοτροπία. Εκατομμύρια βιολογικών Άριων Λευκών έχουν προσβληθεί από μη-Άριες νοοτροπίες. Θεωρώ πως ο Ιουδαϊσμός, το Εβραϊκό Ταλμούδ, αποτελούν την απόλυτη πηγή της διαβολικής εβραϊκής νοοτροπίας. Μία όψη αυτής της εβραϊκής σκέψεως αποτελεί η συνωμοσία του να ελέγχουν τους υπόλοιπους. Η δημιουργία των συσχετιζόμενων μεταξύ τους πρόσθετων του Χριστιανισμού και Μουσουλμανισμού  τους επέτρεψε να αποκτήσουν σχεδόν δικτατορικό έλεγχο της Δύσεως, και ισχυρή επιρροή στην Ανατολή. Στις μέρες μας, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την κύρια διαφορά ανάμεσα στον εβραϊκά σκεπτόμενο Εβραίο και τον εβραϊκά σκεπτόμενο Άριο Λευκό. Ενέργειες που πηγάζουν από την διαβολική εβραϊκή νοοτροπία είναι διαβολικές-ανεξάρτητα από την φυλή! Εάν σκέπτεστε σαν διαβολικοί Εβραίοι και ενεργείτε σαν διαβολικοί Εβραίοι, έχει ελάχιστη σημασία σε ποιά φυλή ανήκετε. Έχετε ασπαστεί την εβραϊκή σκέψη.



Φέρτε στο νου σας το αλληγορικό φίλμ του 1956 (ή του 1978) 'Invasion of the Body Snatchers' (στα ελληνικά 'Μακάβρια Εισβολή'), όπου ο νους ολοένα περισσότερο καταβροχθίζεται από την εβραϊκή σκέψη (και όχι το σώμα μεταμορφώνεται σε έναν εξωγήινο). Άλλη αλληγορία, στο φίλμ 'They Live' (στα ελληνικά 'Ζουν ανάμεσά μας') του 1988, στο οποίο αγγίζει μερικές από τις ίδιες χορδές του ζητήματος.




Ερώτηση: Για ποιόν λόγο ορισμένοι Εβραίοι είναι φυσικά δυσδιάκριτοι από τους λευκούς;


Η Απειλή ('The Think') απαντάει:




Μεγάλο μέρος από το φυλετικό μασκάρεμά τους οφείλεται στoυς αιώνες της μεταναστεύσεως τους στην περιοχή της Ευρώπης, όπου οι Άριοι Λευκοί ενίοτε πραγματοποιούσαν φυλετικές ενδογαμίες. (Ευγονική;). Διατήρησαν την εβραϊκή νοοτροπία τους καθώς υπέκλεπταν γονίδα από την φυλή μας, όπως οι Νέγροι κάνουν το ίδιο σήμερα. Στην Γερμανία της δεκαετίας του 1930, οι Εβραίοι μπορούσαν να είναι ψηλοί, ξανθοί και Άριοι, ή Σημίτες με μη-Άρια χαρακτηριστικά (που είναι το στερεότυπο). Οι Εβραίοι διείσδυσαν σε κάθε υπαρκτή φυλή. Όταν αναφέρομαι στους Κινέζους Εβραίους, όπως ο George Lincoln Rockwell κάποτε έκανε, οι περισσότεροι άνθρωποι γελούν. Στην Κίνα υπάρχουν εβραϊκές συναγωγές με φυλετικά κινέζικες στην εξωτερική τους όψη εκκλησίες που χρονολογούνται εκατοντάδες χρόνια. Αρχικώς, οι Εβραίοι της Κίνας παραποίησαν τα σπαστά μαλλιά τους επειδή οι γηγενείς Κινέζοι διαθέτουν πολύ ίσια μαλλιά. Αυτό παρήχθη από αυτούς. Όταν ένα άτομο περιγράφει τους Εβραίους ως ανατολικοευρωπαίους με σουβλερή μύτη (σύνηθες χαρακτηριστικό των Τουρκο-Μογγόλων) καταρρίπτει την άμυνά του έναντι εκείνων των Εβραίων που έχουν διεισδύσει σε κάθε άλλη φυλή, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και των Νέγρων Φαλάσι. Οι περισσότεροι εξ αυτών των Εβραίων αποδέχονται και προωθούν την εβραϊκή σκέψη.



Ερώτηση: O Matt Hale της Παγκόσμιας Εκκλησίας του Δημιουργού, αναφέρεται στους Εβραίους ότι αποτελούν τον υπ' αριθμόν 1 εχθρό της Λευκής Φυλής. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;



Η Απειλή ('The Think') απαντάει:




Οι κλίνουσες προς τα δεξιά φυλετικές ομάδες συχνά καταφέρονται των Εβραίων δίχως πραγματικά να κατανοούν ποιό είναι το πρόβλημα. Το σφάλμα που έκανε ο Αδόλφος Χίτλερ, από όσο μπορώ να γνωρίζω, είναι ότι πέταξε το βρέφος μαζί με το νερό της κολυμβήθρας. Οι βιολογικά Άριοι Λευκοί που απλώς είχαν κάποια εβραϊκή καταγωγή, ωστόσο απέρριπταν την εβραϊκή σκέψη, και ορκίζονταν πίστη στην Πατρίδα πρώτα απ' όλα, δεν έπρεπε να έχουν υποστεί κάποια ζημία. Εντούτοις, όλοι οι μη-Άριοι τύποι έπρεπε να έχουν απελαθεί με βάση τη φυλή, και άλλοι με βάση την εβραϊκή σκέψη από την οποία είχαν μολυνθεί. Στην πραγματικότητα, οι εβραϊκά σκεπτόμενοι Άριοι Χριστιανοί, οι οποίοι έπρεπε να έχουν επαν-εκπαιδευτεί ή να έχουν απελαθεί, αποτελούσαν μία πέμπτη φάλαγγα εντός του Γ' Ράιχ! Αυτό αποτελεί ένα μέρος της αιτίας για την οποία η Γερμανία ηττήθηκε. Ο Χίτλερ θεωρούσε πως οι Εβραίοι δεν είναι μία φυλή, αλλά για πολιτική σκοπιμότητα, τους αντιμετώπισε ως ένα όλον. Πιστεύω ότι καθένας από οποιαδήποτε φυλή ή οποιαδήποτε θρησκεία, ο οποίος αντιτίθεται στην επιθυμίας μας να αποσχιστούμε και να χρησιμοποιήσουμε την Ευγονική για να εξελίξουμε την βιολογική φυλή μας, είναι εχθρός μας. Σήμερα είναι πολύ περισσότεροι οι μη-Εβραίοι που μας καταδιώκουν από ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι, και η πλειοψηφία αυτών προέρχονται από την δική μας φυλή!





Τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή την ασθένεια πρώτα απ'όλα; Οι Εβραίοι είναι συνωμότες, και όπως ισχύει για όλα τα παράσιτα, μπορούν να επιβιώσουν μονάχα σε ένα σώμα που είναι ήδη άρρωστο και πεθαίνει. Είναι όπως η συνομοταξία εκκαθαρίσεως της ίδιας της φύσεως, τα σκουλήκια. Εάν η εβραϊκή σκέψη τους δεν ανακαλυφθεί και δεν αποκαλυφθεί σύντομα, και σκληρά μέτρα να παρθούν για να την εκριζώσουν, το σώμα που έχει καταληφθεί από αυτά πρόκειται τελικώς να πεθάνει φυλετικά και πνευματικά. Αυτό ισχύει τόσο για τα άτομα όσο και για ολόκληρες φυλές! Στην χώρα μας, ο μανδύας του ψευδο-Ιουδαϊκού Χριστιανισμού προσφέρει κάλυψη στην εβραϊκή σκέψη. Ενδυναμώνεται περισσότερο στους Χριστιανικούς πολιτισμούς! Οι περισσότεροι Χριστιανοί, ειδικότερα οι ακραίοι Χριστιανοί Σιωνιστές, θα πολεμήσουν έως τον τελευταίο άνθρωπο, και θα παραμερίσουν ακόμα και γυναίκα και παιδιά, προκειμένου να σώσουν έναν Εβραίο. Ακόμα πιστεύουν τον μύθο της εβραϊκής ή ισραηλήτικης γεννήσεώς του Ιησού. Το ιδεώδες Άριο Κράτος θα πρέπει να στερείται οποιουδήποτε ατόμου μολυσμένου από την εβραϊκή σκέψη. Οι Matt Hale και David Duke επιτίθενται εναντίον των Εβραίων επειδή μπορούν ακόμα να διακρίνουν, πέρα από την εβραϊκή σκέψη, η οποία πλήττει σχεδόν όλους σε κάποιο βαθμό. Ο λόγος απλοϊκός. Δεν συμφωνώ μαζί τους. Θα υποτασσόμουν στην άποψή τους, αφού εάν επρόκειτο οι Εβραίοι να εκτοπιστούν στον Άρη, οι εβραϊκά σκεπτόμενοι Άριοι Λευκοί μπορούσαν να πράξουν περισσότερα από το να ξεχειλίσουν από κακία.



Ερώτηση: Είπατε ότι το πλέον ειδεχθές έγκλημα που διέπραξαν οι Εβραίοι ήταν η παραεισαγωγή του Ιουδαϊσμού στην Λευκή Φυλή με την μορφή του Χριστιανισμού;



Η Απειλή ('The Think'):



Στην πρώιμη παιδική ηλικία, στις εκκλησίες και τα σχολεία, οι περισσότεροι εξ ημών γαλουχθήκαμε βιαίως με μολυσματικές ιδέες περί του Εβραϊκού Εθνικισμού και παραπέρα του Εβραϊκού Κοινωνικού Μαρξισμού. Η Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου αποτελεί την ιδρυτική διακήρυξη της εβραϊκής σκέψεως, και η Καινή Διαθήκη αποτελεί την συμπλήρωσή και συνέχειά της.



Οι ακραίοι φανατικοί Σιωνιστές, τόσο Εβραίοι όσο Χριστιανοί, συνεχώς αξιώνουν της μεσολαβήσεώς ημών στην πολιτική της Μέσης Ανατολής προς δόξα του Ισράηλ· και άπληστοι εταιρικοί τους μέτοχοι κάνουν περιουσίες από αυτό. Το Ισραήλ είναι το παρασιτικό κράτος που αφαιμάσει την Αμερική! Ακόμα και ο μάρτυρας ηγέτης της  Jewish Defense League, Ραββίνος Meir Kahane, εναντιώθηκε στις παρασιτικές σχέσεις του Ισραήλ με την Αμερική. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κάποιος αγαθός λόγος για τις Ηνωμένες Πολιτείες να υποστηρίξουν το Ισραήλ γενικά. Η φυλή μας πρέπει να στραφεί στις άλλες φυλές, τις νοοτροπίες και τα έθνη απλώς ως πηγές κερδοφορίας. Φυσικά θα αξιοποιήσουμε τις πηγές που θα κρίνουμε ωφέλιμες για εμάς, ωστόσο σε κάθε άλλο ζήτημα, πρέπει να τους αφήσουμε να λύσουν μόνοι τους τα δικά τους προβλήματα!




Ερώτηση: Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ελέγχεται από τους Εβραίους;




Η Απειλή ('The Think') απαντάει:




Μία πόρνη ελέγχεται από τον νταβατζή της; Οι Εβραίοι δεν μπορούν να ελέγξουν οτιδήποτε σε αυτή τη χώρα άνευ της άμεσης υποστηρίξεως των μανιακών άπληστων και φανατικών θρησκευτικών ηγετών. Οι Εβραίοι είναι ανώτατοι διαφεντευτές της χειραγωγήσεως και της εξαπατήσεως. Ελέγχουν και στρεβλώνουν την εξωτερική πολιτική μας επειδή οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι μη-Εβραίοι ηγέτες τους θεωρούν πολύτιμους ως συνεργάτες τους. Οι περισσότεροι ηγέτες που επέτρεψαν αυτό, και ακόμα συνεχίζουν να το υποστηρίζουν σήμερα, είναι εβραϊκά σκεπτόμενοι εγκληματίες της ίδιας τους της φυλής: η διαβολική πέμπτη φάλαγγα!



Ερώτηση: Όντως οι Εβραίοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες;



Η Απειλή ('The Think') απαντάει:



Λυπούμαι που θα το πω, η εβραϊκή σκέψη έχει εξαπλωθεί σαν ιός. Με την ανοχή των διεφθαρμένων Λευκών ηγετών, έχουν διεισδύσει στην κυβέρνηση, τα μέσα, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις εκκλησίες και τις επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια, επηρεάζουν άμεσα όλα τα νευραλγικά κέντρα της κοινωνίας! Για αυτό και η ψηφοφορία δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα. Ούτε απλώς επιτιθέμενοι στους Εβραίους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην εξουσία. Είναι η μέθοδός τους-η εβραϊκή σκέψη που αποτελεί την αρρώστια. Έχοντας εξελιχθεί ανά τους αιώνες, ακόμα και χιλιετίες, η εβραϊκή σκέψη πριμοδοτείται σχεδόν από τα πάντα. Τελικώς, πριμοδοτείται ακόμα και από τη φυλή! Η εβραϊκή σκέψη είναι αντι-φυλή και αντι-ανθρώπινη! Τελικώς καταστρέφει ακόμα και τον ίδιο τον δημιουργό της, τους Εβραίους! Είναι πραγματικά ο ορισμός του εξωγήινου ανάμεσά μας! Να θυμόσαστε πάντοτε ότι ο πρωταρχικός στόχος μας πρέπει να είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες Λευκοί ηγέτες, είτε από τα αριστερά είτε από τα δεξιά προερχόμενοι, είτε είναι πλούσιοι είτε φτωχοί. Διαφορετικά το μόνο που κάνουμε είναι να σπινιάρουμε δίχως αποτέλεσμα.




Δήλωση από τον υποβάλοντα τα ερωτήματα προς τον Tom Metzger.


Αναφέρω αυτό για εκατομμυριοστή φορά, ωστόσο πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με τη φυλετική επιμειξία Ασιατών από την ανατολή και Λευκών Ευρωπαίων. Στην California σήμερα, διαπιστώνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που γεννιούνται μπάσταρδοι Λευκοί-Ιάπωνες, παρά καθαροί από Ιάπωνες γονείς.



Η Απειλή ('The Think') απαντάει:



Η φυλετική επιμειξία καταστρέφει τη φυλή. Έχοντας ταξιδέψει μέχρι την Ιαπωνία, παραήρησα ότι οι περισσότεροι Ιάπωνες είναι Εθνικιστές και Φυλετιστές. Καταδικάζουν την Άριο-Ιαπωνική φυλετική μείξη. Εντούτοις, έχοντας να διαλέξουμε με βαριά την καρδιά το δηλητήριό μας, μία Άριο-Ιαπωνική μείξη θα ήταν το λιγότερο επιβλαβής, τουλάχιστον βιολογικά· ωστόσο δεν υποστηρίζω προσωπικά σε καμία περίπτωση τέτοια πειράματα. Δεν πρέπει να κρίνετε πλέον την φυλή μονάχα από την εθνικότητα. Πρέπει να γίνετε Παναριανιστές, η αγωνία των οποίων αφορά τους Άριους Λευκούς σε ολόκληρο τον κόσμο!



Ε/Σ Ολική Αντίσταση