Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Δράσεις κατά των Αντιφασιστών στον Άγιο Παντελεήμων (Σκατά στο Πρεζοστέκι Δίστομο)





Τα νούμερα οι Αντιφασίστες απο το μπατσοστέκι Δίστομο  και τους τραβεστί της ΟΡ.Μ.Α. πέτυχαν μια ''τεράστια νίκη'' για το ''Αντιφασιστικό χώρο'' όπως και στην Θεσσαλονίκη έτσι και τώρα με τις πλάτες των πραιτωριανών (μπάτσων και αντιφασιστόμπατσων)  ακύρωσαν μια νόμιμη συγκέντρωση που τους διοργανωτές του βέβαια σαν οργάνωση ΔΕΝ τους ξέρουμε αλλά και ΟΥΤΕ έχουμε σχέση,  πήγαμε στην Πλατεία μόνο και μόνο επειδή οι Κρατοαντιφασίστες είπαν ότι θα πάνε,δεν μας κάνει εντύπωση βέβαια την αδερφική σχέση που έχουν, όμως εμείς πήγαμε στην πλατεία κάναμε δράσεις   πάνω και στα πέριξ της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι Αντιφασίστες όπως είναι λογικό ήταν πάντα πίσω απο αυτούς που μισούνε και κλειδωμένοι στο βρωμό στεκό τους, όμως βρήκαμε ενα αντιφασιστικό αδέσποτο και με την κατάλληλη κουβέντα, μας υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει χώρο και ιδέες.

ΥΓ. ο Άγιος Παντελεήμων ήταν είναι και θα μείνει Εθνικιστική περιοχή.. Με το πρεζοστέκι Δίστομο δεν τελειώσαμε ακόμα την προηγούμενη φορά την γλύτωσε μόνο με μπογιές την επόμενη οι μπογιές θα μεταμορφωθούν ...

Προηγούμενο άρθρο για το στέκι Δίστομο: (ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ-ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ)

Εικαστική παρέμβαση στο Δίστομο : C18 hellas: Εικαστική επίθεση στον πρεζοτεκέ ''Δίστομο'' στον Άγιο Παντελεήμονα