Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

HELTER SKELTER






Συχνά-πυκνά οι προοδευτικοί κύκλοι τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 'πολιτισμένες' χώρες της Δύσης τάσσονται ανοικτά υπέρ του 'αναφαίρετου' δικαιώματος του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού. Όλα αυτά στην παρηκμασμένη Δύση, καθώς στην Ανατολή των 'απολίτιστων', τέτοια δικαιώματα δεν υφίστανται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται καν λόγος περί αυτών. Στον ανατολικό κόσμο, όπου η παράδοση κατέχει περίοπτη θέση στη ζωή των ανθρώπων, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν αυτό να συμβεί. Στην παρηκμασμένη Δύση, όπως ελέχθη, ο κατηφορικός αυτός δρόμος αποτελεί μία φυσική (και όχι αντιφυσική) εξέλιξη. Είναι φυσική εξέλιξη να επικρατεί η φθορά σε έναν πολιτισμό που δεν ασπάζεται τις παραδόσεις του, ακολουθώντας αντιπαραδοσιακό τρόπο ζωής. Η αντιφυσική εξέλιξη αποτελεί παράγωγο αυτής της επιλογής. Στην Ελλάδα, ειδικότερα, το προοδευτικό πολιτικό σύστημα, τόσο της αριστεράς όσο της δεξιάς, δεν διστάζει να κάνει σημαία του την πολύχρωμη σημαία της περίφημης κοινότητας ΛΟΑΤ. Αναφερόμαστε στην πολύχρωμη σημαία που ανέμιζαν με 'υπερηφάνεια' στο επίσημο περίπτερο του κόμματός τους στην πλατεία Κλαυθμώνος τα μέλη συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το πιο ανθελληνικό πολιτικό μόρφωμα που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας, οπόταν ανήλθαν στην εξουσία. Στην κοινότητα ΛΟΑΤ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά άτομα), έσπευσαν να συμπαρασταθούν δημοσίως εξέχοντα στελέχη των μπολσεβίκων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ποιός μπορεί να ξεχάσει την ανδρογυναίκα κ.Κωνσταντοπούλου που φωτογραφιζόταν μαζί με τα μέλη της ΛΟΑΤ στην πλατεία Συντάγματος; Ποιός μπορεί να αρνηθεί ότι η ΛΟΑΤ αποτελεί μία 'άτυπη' συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α; Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς οπόταν προεδρεύει της ελληνικής βουλής ο ποιητής του αιδοίου, ο κ.Μολότοφ Κουράκης. Είναι γιαλατζί μπολσεβίκοι, βλέπετε, καθώς και ο πλέον αδαής γνωρίζει πως επί εποχής Στάλιν, δεν θα μπορούσε ουδείς να το διανοηθεί καν να το σκεφτεί, πόσο μάλλον να το δηλώσει ότι ανήκει-ξεχωρίζεται εθελούσια από το 'ρατσιστικό' κοινωνικό σύνολο-σε μία ιδιαίτερη 'ευαίσθητη' κοινωνική ομάδα που απαιτεί ίσα και παραπάνω δικαιώματα από τους υπόλοιπους 'ομοφοβικούς' πολίτες. Όπως πράττουν στην ιστορία οι Εβραίοι. Δεν πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος, αξιώνοντας ιδιαίτερη μεταχείριση, ενώ αποτελούν κράτος εν κράτει ως ξεχωριστό πρόσωπο δημοσίου δικαίου εντός του ελληνικού κράτους.





Από ότι διαπιστώνει κανείς, η ΛΟΑΤ ακολουθεί μία πρακτική εν πολλοίς πεμπτοφαλαγγίτικη-εβραϊκή. Αν είναι τυχαίο δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι Εβραίοι τρίβουν τα 'καθαρά΄ χέρια τους, διότι για όσους δεν το γνωρίζουν, στο ιερό βιβλίο τους, το Ταλμούδ, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι Εβραίοι μισούν τους ομοφυλόφιλους, τα άτομα με αναπηρία, τους σκουρόχρωμους λαούς ως υποδεέστερους αυτών, κλπ. Η περίφραξη που ονομάζεται καταχρηστικά 'Κράτος του Ισραήλ' αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του πως αντιλαμβάνονται οι Εβραίοι την ισότητα σε σχέση με τους μη-Εβραίους. Καυχώνται ότι έχουν ένα ασφαλές κράτος, το οποίο αιτιολογεί την πολιτική του με το πρόσχημα της τρομοκρατίας σε βάρος του, όπου η πολιτική του apartheid ωχριά μπροστά στην ρατσιστική πολιτική που ακολουθείται εκεί. Το Ισραήλ δέχεται μεταναστευτικές ροές; To Ισραήλ μεριμνά-και πώς-για τους πρόσφυγες των γειτονικών κρατών; Το Ισραήλ διαθέτει λαθρομετανάστες στο εσωτερικό του; Ποιά είναι η επίσημη κοινωνική πολιτική που ακολουθείται σε σχέση με την ύπαρξη κοινότητας ΛΟΑΤ, αν αυτή φυσικά μπορεί ποτέ να υπάρξει; Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι εύκολη, όπως και σε άλλα τόσα ερωτήματα.





Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτή η κοινότητα αριθμεί έναν σχετικά μικρό αριθμό, τότε πρέπει να αναρωτηθούμε για το ποιόν και για τον αριθμό των υποστηρικτών τους. Αν κάνουμε λόγο για τους πάσχοντες από το σύνδρομο του 'white guilt', τότε ο αριθμός αυξάνεται αλματωδώς. Θυμίζοντας την εθελούσια απομόνωση των Εβραίων οπουδήποτε-οποτεδήποτε αυτοί βρίσκονται, τα μέλη της ΛΟΑΤ συμπεριφέρονται όπως οι Εβραίοι. Απομονώνονται εθελούσια για να δημιουργήσουν τις δικές τους εστίες, τα δικά τους γκέτο. Παρόλα αυτά, αξιώνουν στον μέγιστο βαθμό πολιτικά δικαιώματα, δίχως επ' ουδενί να επιθυμούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία, απομονωμένοι όντες από την υπόλοιπη κοινωνία που καταγγέλλουν ως 'ρατσιστική'. Τα γκέτο παραπέμπουν στους Εβραίους, όπως και η προτίμηση στον κοινοβιακό τρόπο ζωής των μελών της ΛΟΑΤ, προδίδοντας τα πολιτικά φρονήματα και τις πολιτικές συμπάθειες τους. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η συμπεριφορά αυτή, κάποτε αποτελούσε το κρυφό ένοχο μυστικό της πάλαι ποτέ αστικής τάξης, της λεγόμενης δεξιάς της εποχής. Σήμερα, αυτή η συμπεριφορά έχει γίνει σημαία της αριστεράς και της προόδου. Στα γκέτο, τα κιμπούτς, τις καταλήψεις στέγης, στα λεγόμενα 'gay shelter' εκδηλώνεται η ψυχοσύνθεση των Εβραίων. Ένας από αυτούς του ξενώνες (shelters) με χαρακτηριστικά κοινοβίου, δημιουργήθηκε στα Τίρανα της γειτονικής Αλβανίας, σε μη δημοσιοποιημένη τοποθεσία, γεγονός που προδίδει την εθελούσια περιθωριοποίηση της ΛΟΑΤ της Αλβανίας. Αυτό συμβαίνει σε μία χώρα όπου επιβιώνει ο σκληρός άγραφος νόμος του 'Κανούν' που αφορά ζητήματα τιμής. Σε μία χώρα όπου ο σωβινισμός καλά κρατεί και η όποια παράδοση διατηρείται σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα και οι μουσουλμάνοι θεωρούν την οικογένεια ως θεμέλιο λίθο της παράδοσής τους και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ανεκτικοί σε τέτοια φαινόμενα διαφυλετικής διαστροφής που απαντώνται πλέον κατά κόρον στον δυτικό κόσμο.



Το 'ευασθητοποιημένο' σε τέτοια ζητήματα παγκόσμιο δίκτυο 'Vice' που έχει αναλάβει εργολαβικά τον αντιρατσισμό και ό,τι αφορά στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των διάφορων κοινωνικών ομάδων που περιχαρακώνονται πίσω την ταμπέλα 'ευαισθησία', πρόβαλε ένα ενδιαφέρον οπτικο-ακουστικό υλικό, στο οποίο αποκαλύπτονται πτυχές του φαινομένου.

Τίτλος: 'Οι Gay Ήρωες της Αλβανίας'.



http://www.vice.com/gr/video/gay-albania-video-part1



http://www.vice.com/gr/video/gay-albania-video-part2




Ούτε λίγο ούτε πολύ, ομολογείται από την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του ξενώνα, ότι ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας με σκοπό την Διεθνή Ανάπτυξη,της Αγγλικής Πρεσβείας των Τιράνων και του Οργανισμού Albert Kennedy Trust (Σωματείο παρόμοιο με την ΛΟΑΤ με έδρα το Μάντσεστερ της Αγγλίας).
Το 'gay shelter', σύμφωνα με όσα αναφέρονται, αποκτάει την επιμέλεια των ατόμων που υποτίθεται ότι τους παρέχει απλόχερα χείρα βοηθείας. Με άλλα λόγια πρόκειται για κεκαλυμμένο γενιτσαρισμό, στρατολόγηση σε έναν διαφυλικό (transgender) στρατό ειρήνης. Κάνουμε λόγο για γενιτσαρισμό με ανθρωπιστικό προσωπείο, αν σκεφτεί κανείς πως οι τρόφιμοι του ξενώνα είναι στην πλειοψηφία τους ανήλικοι που έχουν εκδιωχθεί από την οικογένειά τους και φυσιολογικά θα έπρεπε να τύχουν της περίθαλψης της κρατικής πρόνοιας. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει, καθώς υπεισέρχεται ο παράγοντας Μ.Κ.Ο, το γνωστό καρκίνωμα των δυτικών κοινωνιών.




Ποιοί προβάλουν, με ποιόν τρόπο εκμεταλλεύονται και για ποιούς λόγους το κάνουν, την όποια ιδιαιτερότητα κοινωνικών ομάδων και μεμονωμένων ατόμων που αυτοπεριθωριοποιούνται απέναντι σε μία κατά τα λεγόμενά τους, ρατσιστική κοινωνία; Ποιοί κρύβονται πίσω από την δημιουργία γκέτο εντός των κοινωνιών; Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης 'προσφύγων' από τα περιβόητα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β' ΠΠ; Ποιοί προωθούν την περιχαράκωση των κοινωνικών ομάδων εντός της κοινωνίας; Ποιοί άλλοι από τους θιασώτες του 'διαίρει και βασίλευε'...Ποιοί άλλοι από αυτούς που καρπώνονται εξουσία και προνόμια από τα δικαιώματα των ομάδων αυτών...Αλήθεια, τα κίνητρα όσων υποστηρίζουν το 'διαφορετικό' είναι αμιγώς ανθρωπιστικά, πηγάζουν από απλή θρησκευτική πίστη ή το όλον αποτελεί ένας μέρος μίας επιχείρησης διασάλευσης της τάξης, με σκοπό την πρόκληση κοινωνικού χάους, όπου οι παίκτες του παρασκηνίου στήνουν την δική τους νέα τάξη;



Σύντροφοι και συντρόφισσες από Ξάνθη