Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Είναι ο ριζοσπαστικός εθνικισμός αυτός που ξυπνάει την μνήμη του Έλληνα.





Είναι ο ριζοσπαστικός εθνικισμός αυτός που ξυπνάει την μνήμη του Έλληνα. Είναι αυτός που τον καλεί να δράσει. Δεν είναι η στείρα ανάγνωση κατορθωμάτων ή η εξύμνησή τους. Είναι η επανάληψή τους στο ιστορικό πεδίο. Η ιστορικότητα συναρτάται των δραστών της ιστορίας, όχι των πολυλογάδων. Οι πολυλογάδες σπαταλούν σάλιο, οι δράστες προσφέρουν το αίμα τους. Η γη ποτίζεται από το αίμα τους για να φυτρώσει το δέντρο της λευτεριάς. Το σάλιο απλά στεγνώνει και δεν φυτρώνει οτιδήποτε. Ο τίτλος του παρόντος αναφέρεται στο Τζιχάντ. Τον Ιερό Πόλεμο που ορισμένοι έχουν χαρίσει στους γιαλαντζί μουσουλμάνους. Ο Ιερός Πόλεμος αφορά όλους όσοι γνωρίζουν το εννοιολογικό πλαίσιό του. Είναι η μεταφυσική κατάσταση για κάθε άνθρωπο που επιλέγει το φως αντί για το σκοτάδι και αυτή η εκστατική κατάσταση στην οποία φτάνει κανείς όταν αποκριθεί στην φωνή της συνείδησης του. Είναι η φωνή που τους υπενθυμίζει την πρωταρχική αποστολή τους. Είμαστε όλοι τζιχαντιστές, στο όνομα της φυλής, του έθνους, της πατρίδος, του σκοπού. Όχι εθνοχουλιγκάνοι, αλλά τζιχαντιστές που βροντούν τα σπαθιά της επιστροφής στην παράδοση. Ζήτω λοιπόν ο Ιερός Πόλεμος πάντα και παντού!

ΔΥΝΑΜΗ στους ΑΜΕ και στους C18, τους πρωτοπόρους αγωνιστές του ριζοσπαστικού εθνικισμού και σε όλους τους μαχητικούς πυρήνες ριζοσπαστικού εθνικισμού, τους μοναχικούς λύκους που δίνουν αίμα στον αγώνα, και πάρα πολλά ΣΚΑΤΑ στις δειλές 'πατριωτικές' κυλότες που τους λασπολογούν.

Ό,τι εννοούσατε, 'φίλοι και εχθροί', ως 'πατριωτικός-εθνικιστικός χώρος', καλύτερα να τα ξεχάσετε. Ήταν ένα ολέθριο λάθος σας, μία κακή σκέψη της στιγμής για την οποία θα ζητήσετε πολλές φορές 'συγγνώμη', δίχως αυτό να αποτελέσει σωτηρία για εσάς. Το μέλλον σας υπόσχεται ένα ώριμο φρούτο, τους πικρούς χυμούς του οποίου θα γευτείτε. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το σήμερα. Ο εφιάλτης ζωντανεύει, οι ψυχοπομποί έκαναν καλή δουλειά. Ο καιρός μας θα έλθει που ο μανιασμένος λίβας θα κάψει τα σπαρτά...


Περισσότερα: http://hellasordead.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html