Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ




Στην πλειοψηφία των ωτακουστών, των χειροκροτητών, των μπανιστριρτζήδων και των κλακαδόρων ανώμαλων αυνανιστών του μορφώματος που ονομάζεται 'χώρος', η τοποθέτηση επί ενός ζητήματος συνεπάγεται βαθυστόχαστες αναλύσεις που μόνον οι εκπονητές τους αντιλαμβάνονται. Διανύουμε ζοφερές στιγμές για την πατρίδα μας και οι 'υπερπατριώτες' της φακής, αντί να πουν την αλήθεια στους Έλληνες, κακαρίζουν σαν κότες για ζητήματα ήσσονος σημασίας. Τα πολλά λόγια προδίδουν ένδεια σε κάθε επίπεδο. Γι' αυτό το σχόλιο μας θα είναι σύντομο και περιεκτικό και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όλοι γνωρίζουμε και ουδείς έχει το δικαίωμα να πει 'δεν γνώριζα', 'δεν είδα', 'δεν άκουσα' για ό,τι θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα. Αυτό το δικαίωμα που του έδωσε στο κοπάδι, απλόχερα η Δημοκρατία, το καταπατάμε και δεν σεβόμαστε μία αποσυντεθειμένη κοινωνία αποχαυνωμένων.



Οι νεομπολσεβίκοι ΜΠΟΥΡΓΚΑΝΕΛ γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα, ένα αντάρτικο σε πόλεις και χωριά είναι χαμένο από χέρι, προκειμένου να εδραιώσουν το καθεστώς της γενοκτονίας των Ελλήνων εν καιρώ ειρήνης (που για εμάς ουδέποτε υφίσταται κάτι τέτοιο), προέβησαν στην ανάλογη πρακτική του εποικισμού της Αμερικής με τα εκατομμύρια των μαύρων. Το αντάρτικο αυτών των εγκληματιών θα εξαπολυθεί εναντίον των Ελλήνων, αφότου οι λαθροέποικοι εγκατασταθούν και η παραμονή τους στην πατρίδα μας θα είναι μονόδρομος, εξαιτίας του ύπουλου παιχνιδιού της Ευρώπης με το κλείσιμο των συνόρων. Η Ουγγαρία η οποία από στόματος του δήθεν θαρραλέου πρωθυπουργού της επικαλείται πολιτιστικές και θρησκευτικές αξίες, είναι το πιο εβραιοκίνητο και ελεγχόμενο κράτος της Ευρώπης. Οι Ευρωπαίοι έχοντας βουτήξει τα χέρια τους στο αίμα, οδηγώντας την Ελλάδα στον όλεθρο, με την φαιδρή δικαιολογία που ταιριάζει στους αδύνατους και όχι στους δυνατούς, πώς για όλη την εξέλιξη ευθύνονται οι πολιτικοί της Ελλάδας, θα μεταμφιεστούν σε υπερασπιστές της Ευρώπης-Φρούριο. Οι μπολσεβίκοι κολλητοί των Ευρωπαίων, ενισχύονται από τις ορδές των αλλόφυλων και αλλόθρησκων, και δεν ενισχύονται φυσικά εν αγνοία των Ευρωπαίων που παριστάνουν τους πουρκουάδες, αλλά βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου. Οι μπούργκες του Αλέξη και του Πάνου, διόλου τυχαίες είναι. Οι μπολσεβίκοι επαναλαμβάνουν τα εγκλήματα του παρελθόντος. Ο 3ος γύρος για τον οποίο έγραψε ο αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς πλησιάζει, με ένα εντελώς διαφορετικό προσωπείο. Φυσικά δεν περιμένουμε ποτέ οι θέσεις αυτές να γίνουν αποδεκτές προ του τετελεσμένου εγκλήματος λόγω του συμμορίτικου πνεύματος, παρά μονάχα κατόπιν αυτού λόγω της αλαζονείας του νικητή, καθώς η ιστορία απέδειξε ότι όσοι ισχυρίζονταν πως αυτά αποτελούν προϊόν φαντασίας και προβοκάτσιας από μέρους των 'ακραίων', διαψεύστηκαν περίτρανα στη συνέχεια.



Οι λαθροέποικοι υποκινούνται από τους μπολσεβίκους συνεργάτες τους σε μία γενικευμένη εξέγερση με αμιγώς ρατσιστικά και θρησκευτικά κίνητρα. Οι πρόβες γίνονται εδώ και χρόνια. Δεν χρειάζονται τα 'hot-spot' ως ορμητήρια, αφού έχουν ήδη τις καταλήψεις των 'αντιεξουσιαστών'. Εστιαστείτε σε ό,τι αποκρύπτουν και όχι σε ό,τι τονίζουν τα μέσα. Τονίζουν ότι τα τζαμιά θα αποτελέσουν ορμητήρια επιθέσεων, εσείς να σκέφτεστε τις καταλήψεις των 'αντιεξουσιαστών'. Όσοι αγνοήσουν αυτά τα λόγια, φέρουν απόλυτη ευθύνη ότι έπεσαν ατιμασμένοι και αμαχητί, κάτι που είναι ξένο προς τους Έλληνες. Οι μπολσεβίκοι θα αφοπλίσουν τους Έλληνες με διάφορες αφορμές. Οι επιθέσεις στα μέσα συγκοινωνίας, στο όνομα της αύξησης των εισιτηρίων, αποτελεί ένα μέρος του σχεδίου. Όταν δοθεί το σήμα για την εξέγερση, οι Έλληνες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν συγκοινωνίες. Είναι πόλεμος, δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις. Ο πόλεμος μας άρχισε, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να υπνωτίσουν τον λαό. Ο εχθρός επιδιώκει να μας πιάσει στον ύπνο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την επιλογή του. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.