Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΟΙ 'ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ' ΤΗΣ ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ...






Περί του 'ισλαμικού κράτους' έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Σχεδόν, τείνουμε να πειστούμε πως υπάρχει, παρόλο που αυτό δεν υπάρχει. Κάποιο κράτος-οντότητα με τα χαρακτηριστικά κράτους, δεν είδαμε μέχρι στιγμής και ούτε, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να δούμε. Το πεδίο ανέλαβε να το καθαρίσει η ρωσική αρκούδα (που υποστηρίζουν διάφοροι ύποπτοι αμερικανοτραφείς εκπομπάρχες), επ' ωφελεία της Κίνας, ώστε να ολοκληρωθεί ο κοσμικός κύκλος, όπου ο φτερωτός Δράκος ή αλλιώς ο 'ουροβόρος όφις' θα δαγκώσει την ουρά του. Οι εξελίξεις φανερώνουν μία συνέπεια των ορθόδοξων προφητειών, σύμφωνα με τις οποίες η Μέση Ανατολή θα γίνει πεδίο αιματηρών πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι. Κάτι που ήδη γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Οι Κινέζοι, λέγεται, ότι θα περάσουν τον Ευφράτη έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Ο καθένας γνωρίζει τη ζωτική σημασία που έχουν τα Ιεροσόλυμα λόγω της θρησκευτικής τους σημασίας. Πολύ περισσότερο, πόσο σοβαρά ένας Σιωνιστής λαμβάνει υπ' όψιν του αυτή την προοπτική και τι σημαίνει για εκείνον κάτι τέτοιο. Οι Σιωνιστές εύχονται 'Άντε και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ'. Ας μην υποτιμάται ο πόλεμος στην Ουκρανία, στον λεγόμενο δρόμο του μεταξιού. Όλα αυτά ας τα βάλουν καλά στο μυαλό τους, διάφοροι ανεγκέφαλοι που τσακώνονται σαν κοριτσάκια, περί του 'ιδεολογικού πολέμου' που διεξάγεται εκεί, εάν πρέπει να είμαστε στο πλευρό των Ρώσων και των Ουκρανών. Δεν υπάρχει καμία ιδεολογική χροιά στον εν λόγω πόλεμο. Δεν είμαστε ούτε με τους Ρώσους, ούτε με τους Ουκρανούς. Η περιοχή είναι προβληματική εδώ και αιώνες. Εφόσον δεν έχει ελληνική σφραγίδα, όπως προκύπτει από την ανάγνωση της ιστορίας, το τσίρκο θα συνεχίζεται. Καθαρές κουβέντες για όσους αναγιγνώσκουν το βαθύτερο μήνυμα της ιστορίας, αλλά πολιτικάντικες κουβεντούλες του καφενέ για όσους φορούν παρωπίδες. Υπάρχουν πολύ βαθύτερα συμφέροντα που εξυπηρετούνται και κανείς μα κανείς δεν πιστεύει πως κάποιοι τρελοί νεοναζί βρυκόλακες κατάφεραν περιτριγυρισμένοι από τον αμερικανικό παράγοντα που γαμάει και δέρνει στην Πολωνία (εκτός εάν κάτι τέτοιο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους), την εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση. Πού! Στον απόλυτο βούρκο της παρανομίας, στην Ουκρανία, στο ξεπεσμένο μπορντέλο των Ρώσων (δηλαδή των Εβραίων) μαφιόζων. Αστειότητες, από αστείους ανθρώπους.




Εάν επρόκειτο περί ενός-εν τη γενέσει-κράτους, προφανώς ο όρος θα ήτο διαφορετικός. Το υπαρκτό κράτος, και όχι το φανταστικό 'ισλαμικό κράτος', είναι το Ισραήλ. Και, όπως όλοι υποψιαζόμαστε, ένα ισλαμικό κράτος, μονάχα ως απειλή, εξ όσων έχει αποδείξει η ιστορική εμπειρία, δεν μπορεί να ιδωθεί από το Ισραήλ. Αντιθέτως, οι ισλαμιστές αποτελούν το σαπισμένο κρέας για τα κανόνια του Ισραήλ. Οποιοσδήποτε γνωρίζει την λογική υπό την οποία σκέπτονται και ενεργούν οι πράκτορες της Mossad, η οποία είναι η ασπίδα του Ισραήλ παγκοσμίως, θα διαπιστώσει πώς βρίσκονται μονίμως πολλά βήματα μπροστά από οποιαδήποτε δυνητική απειλή. Εξαιρετική για την περίσταση η παραγωγή 'The Green Prince' (2014), στην οποία αποκαλύπτεται, έστω προπαγανδιστικά, ο τρόπος σκέψεως και δράσεως της Mossad. Για τον λόγο αυτό οι ισραηλινοί επιτηρούν, όχι κρυφά, τουναντίον ολοφάνερα, οτιδήποτε αφορά στον τομέα της ασφάλειας σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είναι μυστικό, πως οτιδήποτε αφορά στην οπλοκατοχή, την τρομοκρατία, τις λεγόμενες ασύμμετρες απειλές, κυρίως την προστασία παντός είδους στόχων, κλπ, περνάει από ισραηλινά διαπιστευτήρια. Παρακάτω θα δείξουμε την σημασία αυτού. Στο γενικότερο φιλοισραηλινό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.



Εάν ανατρέξουμε στην αρχαιότητα, αλλά και πολύ πιο ύστερα, στην ιστορία του Βυζαντίου, θα διαπιστώσουμε, πώς οι Εβραίοι έθεταν και θέτουν μέχρι σήμερα, ως άλλη εμπροσθοφυλακή τους, τους ισλαμιστές, προκειμένου να διεκπεραιώσουν αντί αυτών, αλλά πάντοτε υπέρ αυτών, το δόλιο έργο τους. Ποιό άλλο, από τα πισώπλατα-κυρίως-αλλά εκ των έσω πάντοτε, χτυπήματα στην χριστιανική Δύση και δη στο ορθόδοξο τόξο, διότι ο Καθολικισμός εξυπηρετεί διαρκώς τον παγκόσμιο Εβραϊσμό, όπως έχουμε δει στην ιστορία. Για να μην αναφερθούμε στα του Β' ΠΠ, και τις μηχανορραφίες των Καθολικών με τους Εβραίους και με τους Εθνικοσοσιαλιστές σε παράλληλο χρόνο ή σύμπαντα. Κατατοπιστικό είναι το 'Amen' (2002) του Κώστα Γαβρά. Μάλιστα, αυτό είναι κράτος και δη από τα πιο ολοκληρωτικά, εάν όχι το πιο ολοκληρωτικό της υφηλίου. Αναρίθμητα τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως, όσον αφορά τα κίνητρα, την παρασκηνιακή υποστήριξη, αλλά και του ρόλου που αυτό ορισμένοι επιδιώκουν να διαδραματίσει ως ασύμμετρη απειλή με παγκόσμιες προεκτάσεις.



Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Τζιχαντιστής δεν συνεπάγεται απαραίτητα Ισλαμιστής. Όπως επίσης και Σιωνιστής δεν συνεπάγεται απαραίτητα Εβραίος. Όλα αυτά τουλάχιστον ισχύουν στα χαρτιά. Στην πραγματικότητα, πίσω από μία κουκούλα, ένα οβάλ γραφείο, κάποιες ερμητικά κλειστές πόρτες μίας think tank ή μίας αποκρυφιστικής σέκτας, καθένας μπορεί να δηλώνει και να ενεργεί ως οτιδήποτε άλλο. Θυμηθείτε για παράδειγμα στην παραγωγή 'Bravo Two Zero' (1999), τα μέλη της περιπόλου της SAS εντός του Ιράκ, όταν συναντήθηκαν τυχαίως με παραλλαγμένους συναδέλφους τους. Παρολίγον θα υπήρχε συμπλοκή. Ωστόσο, τελικώς έγινε η αναγνώριση μεταξύ τους. Θυμηθείτε στα επεισόδια της πλατείας Συντάγματος, όπου οι άνδρες της ΥΜΕΤ, οπισθοχώρησαν έπειτα από μία υπόδειξη ενός εκ των επιτιθέμενων κουκουλοφόρων, όπου ο καθείς διεπίστωσε πως υπήρξε κάποιου είδους συνενόησις μεταξύ των 'αντιπαλευόντων' πλευρών. Το θέατρο του παραλόγου, ή η καταφανής όψη της λογικής του συστήματος, αυτό επαφίεται στον καθένα από εσάς. Ας μην ξεχνάτε πως σε συνθήκες κοινωνικού χάους, οι όμοιοι αναγνωρίζονται πάντοτε μεταξύ τους, για έναν απλούστατο ρόλο. Επειδή είναι στρατευμένοι στον ίδιο σκοπό, επιτελούν συγκεκριμένη αποστολή και ως εκ τούτου διαφέρουν από την ανοργάνωτη πλέμπα που αλαλάζει στους δρόμους ή το διαδίκτυο, άνευ νοήματος και δίχως καμία δυνατότητα παρεμβάσεως στα τεκταινόμενα που άλλοι έχουν υφάνει για λογαριασμό τους.



Για να επανέλθουμε στο κυρίως πιάτο, ενδεικτικό των ως άνω είναι η εκπαίδευση των λεγόμενων μαχητών του ισλαμικού κράτους. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένας οδηγός προς πάσα ενδιαφερόμενο 'ισλαμιστή ή μη' (δεν διευκρινίζεται φυσικά), στις σελίδες του οποίου εντοπίσαμε ένα πολύ σημαντικό εύρημα, το οποίο επικυρώνει όλα τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως, αλλά και τους δικούς μας συλλογισμούς περί την δεδομένη υποκίνηση από εξίσου δεδομένη πλευρά. Ο οδηγός αυτός φέρει τον τίτλο 'How to Survive in the West' ('A Mujahid Guide') με ημερομηνία 2015. Πολύ πρόσφατη η έκδοση. Στις σελίδες αυτού, βρίσκει κανείς πληροφορίες απαραίτητες για καθέναν που θέλει να κινηθεί με τρομοκρατικές βλέψεις στη Δύση. Φυσικά, ένας τέτοιος οδηγός που κυκλοφορεί ελεύθερα, μπορεί να προέρχεται από οπουδήποτε. Για παράδειγμα από την ίδια την Mossad. Και γιατί όχι. Εντάσσεται στην λογική της Mossad κάτι τέτοιο, γιατί να το απορρίψουμε εμείς;


Ο οδηγός βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://www.investigativeproject.org/documents/misc/863.pdf



Στη σελίδα 20, υπάρχει η προτροπή στους ενδιαφερόμενους, να ασχοληθούν ή να εκπαιδευτούν στην 'πολεμική τέχνη' Krav Maga, η οποία κερδίζει σκοπίμως έδαφος και στην Ελλάδα. Το είπαμε και παραπάνω. Στην Ελλάδα φυσάει φιλοισραηλινός άνεμος. Το 'γιατί' επαφίεται στην κρίση του καθενός από εσάς. Όποιος γνωρίζει έστω στοιχειωδώς περί του αντικειμένου, εύκολα αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί κανείς να διδαχθεί τακτικές αυτοάμυνας παρακολουθώντας video στο Youtube, εάν δεν ιδρώσει ή δεν φάει αρκετό ξύλο ασκούμενος. Ένας πιο πονηρός νους θα σκεφτεί απλά: Γιατί ένας ισλαμιστής να προτρέψει τους συμμαχητές του ή τους υποστηρικτές του 'ισλαμικού κράτους' να διδαχθούν μία 'πολεμική τέχνη' που ελέγχεται αποκλειστικά από Ισραηλινούς και δη από τους πράκτορες της Mossad; Μήπως διότι το μεγάλο αφεντικό το προστάζει; Στην γλώσσα των πρακτόρων, μία τέτοια επισήμανση έχει πολλές ερμηνείες και στοχεύσεις. Όποια και εάν είναι η κυρίαρχη, μείζον είναι ένα: Ποιός θέτει το ερώτημα; Αυτός που το θέτει, γνωρίζει και την απάντηση. Δηλαδή ο Ισραηλινός που κρύβεται πίσω από την μάσκα του τζιχαντιστή ή του κάθε -ιστή.




Αντέχει η ανθρώπινη λογική να δεχθεί ότι ένας εχθρός διδάσκει τις μεθόδους του; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Για να τον νικήσεις βάσει των μεθόδων του; Ή απλώς για να έχεις την σφραγίδα ότι έχεις περάσει από τα διαπιστευτήριά του; Ας λειτουργήσει η λογική και θα δώσει τις απαντήσεις...Εξάλλου, καλύτερη επίρρωση όσων αναφέρθηκαν στο κείμενο αυτό, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη, από τα λόγια μίας αγωνίστριας της παλαιστινιακής αντίστασης, μίας αγωνίστριας που ουδείς είναι σε θέση ώστε να την αμφισβητήσει. 'Το ισλαμικό κράτος και η ισραηλινή ακροδεξιά είναι ένα και το αυτό'. Τάδε έφη η Leila Khaled, εξέχον μέλος του 'Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης'.