Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Απέλλα Ελλάς:Δράση ενάντια στην Ευρωπαική Ένωση στο κέντρο της Αθήνας!
















Την Κυριακή 9/10/16 κλιμάκιο συναγωνιστών από τον πυρήνα Αθηνών της Απελλας προχώρησαν σε δράση με πέταγμα φει βολαν ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Κυνοβουλετισμο, στο πιο κεντρικό σημείο της Ελλάδας, την πλατεία Συντάγματος και την οδό Ερμού!

«Με την δράση αυτή εγκαινιάζουμε μία νέα πολιτική-ακτιβιστικη πρωτοβουλία με στόχο την ανασύσταση του εθνικιστικού κινήματος. Όταν οι άλλοι κρύβονται στους 4 τοίχους των γραφείων τους, οι έλληνες εθνικοσοσιαλιστές βγαίνουν στο δρόμο για να θυμίσουν σε όλους τι σημαίνει εθνικισμός και δράση. Καμία επανάσταση δεν έγινε πίσω από ένα πληκτρολόγιο ή γράφοντας ένα σύνθημα τη νύχτα σ’ ένα ερημικό στενάκι. Η αντίσταση γίνεται στο δρόμο απο αυτούς που δεν φοβούνται να υπερασπιστούν τις ιδέες τους δημόσια και επώνυμα. Οι εθνικιστές πρέπει να ξυπνήσουν και να ανακαταλάβουν τον φυσικό τους χώρο, τους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές της Ελλάδας.»


Η εξουσία τους υπάρχει μόνο όσο η σιωπή σου το επιτρέπει!



Πηγή: http://hellenicns.gr/2016/10/11/%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84/


Απο Α.Μ.Ε: Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους συναγωνιστές της Απέλλα Ελλάς για την δράση τους αυτή, αλλά και για τις παλαιότερες αφισοκολλήσεις κατά του Gay Parade σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μέσα απο αυτό το βήμα να δηλώσουμε την στήριξή μας και τις ευχές μας για δυναμικές δράσεις όπως αυτές.


Όπως έχουμε πει πολλές φορές εμείς οι Ριζοσπάστες Εθνικιστές - Εθνικοσοσιαλιστές, στηρίζουμε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε αγνή ομάδα που βγαίνει στον δρόμο και δηλώνει την παρουσία της, τους σφουγγοκωλάριους ''εθνικιστές'' - ''εθνικοσοσιαλιστές'' δεν τους θεωρούμε καν συναγωνιστές μας, τους μαχητές του πληκτρολογίου που έχουν ονειρωξεις ότι είναι σε φανταστικές μάχες πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή, τους έχουμε ένα δώρο, εισιτήριο Oneway στο Σινούρη.