Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Αποκωδικοποίηση των 14 Λέξεων του David Lane





Ο David Lane είναι γνωστός στους φυλετιστές εξαιτίας της δήλωσής του με την κωδικοποιημένη ονομασία 'The 14 Words'. Στα ελληνικά: 'Οι 14 Λέξεις'. Να λοιπόν, αυτή είναι η δήλωσή του: 'We Must Secure The Existence Of Our People And A Future For White Children'. Στα ελληνικά: 'Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των παιδιών μας'. Ο αριθμός 14 μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο για την φράση: 'Because the Beauty of the White Aryan Women must not perish from the earth'. Στα ελληνικά: 'Επειδή η ομορφιά των λευκών Αρίων γυναικών δεν πρέπει να χαθεί απ' τη Γη'.



Πιο γνωστή στους περισσότερους από εσάς είναι η πρώτη εκδοχή. Αυτές οι λέξεις έχουν καταστεί η απέλπιδα ιερή κραυγή μάχης για τους εναπομείναντες Λευκούς ανθρώπους που αντιστέκονται στην συντελούμενη γενοκτονία που διαπράττεται ενάντια στη φυλή τους. Δημιουργήθηκε μία παρανόηση στις τάξεις του φυλετικού κινήματος σε σχέση με τις ιερές λέξεις που ειπώθηκαν διά στόματος του David (Wodensson) Lane. Ο David και εγώ μιλήσαμε ενδελεχώς πάνω σ' αυτό το ζήτημα και θα τολμήσω να σας διαβεβαιώσω πως αυτό το ζήτημα τον εκνεύριζε λιγάκι. Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι αντικαθιστούν την λέξη 'People' με την λέξη 'Race'. Ορισμένοι δεν δύνανται να αντιληφθούν το ολέθριο σφάλμα που διαπράττουν με την αντικατάσταση αυτή. Είμαι βέβαιος για τους περισσότερους από εσάς ότι είναι κάτι που δεν διαπράττεται σκοπίμως, τουναντίον αποτελεί έργο των αυτοαποκαλούμενων 'εκλεκτών του Θεού' (I), οι οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι στην αριθμολογία της Καμπάλα και εκείνοι οι οποίοι ξεκίνησαν αυτή την παραποίηση, καθώς γνωρίζουν επακριβώς τον λόγο που το έκαναν.




Οι 14 Λέξεις του David Lane συνετέθησαν ως ένας αριθμητικός τύπος. Κάποια αμφιβολία μέχρι εδώ; Προκειμένου να εντρυφήσετε στην ερμηνεία της αριθμητικής κωδικοποίησης, σας συνιστώ να μελετήσετε το έργο του David Lane με τίτλο 'The Mystery Religions and The 7 Seals'. (II) Στα ελληνικά: 'Οι Μυστηριακές Θρησκείες και οι 7 Σφραγίδες'. Σύμφωνα με την αγγλική 'Gematria' (III) κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Αποδώστε Α=1, Β=2, C=3 και ούτω καθεξής. Πάρτε τις 14 Λέξεις του David Lane και αντικαταστήστε το κάθε γράμμα με τον ισοδύναμό του αριθμό. Το άθροισμα θα’ ναι 741. Κατόπιν πάρτε την δεύτερη εκδοχή που δώσαμε παραπάνω όσον αφορά τις 14 Λέξεις του David Lane. Το άθροισμα θα’ ναι επίσης 741. Αμφότερα τα δοθέντα σύνολα που αφορούν τις 14 Λέξεις, στην αυθεντική τους εκφορά αθροίζουν έκαστο αυτών 741, ενώ αποτελούνται από 61 γράμματα και 20 συλλαβές. 741+741=1482. Ο αριθμός 1482 αποτελεί το άθροισμα των 12 διαιρετών του αριθμού 666 και επίσης τον ίδιο αριθμό σε λέξεις όπως αναφέρεται στο Κεφάλαιο 7 του πρώτου βιβλίου των 'Βασιλέων' της Βίβλου. Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο γίνεται λόγος σχετικά με την αποπεράτωση του Ναού του Σολ-ομ-ώντος. To Sol (λατινικά) αντιστοιχεί στον Ήλιο, το Om (ινδουιστικά) αντιστοιχεί στον Ήλιο, αλλά και το On (αιγυπτιακά) αντιστοιχεί στον Ήλιο. Ο αριθμός 666 αποτελεί το άθροισμα των 36 αριθμών που αποτελούν το τετράγωνο του Ήλιου όταν προστεθούν όλοι μαζί. (IV)



Όσον αφορά όλα όσα εκτέθηκαν με τρόπο περιληπτικό παραπάνω, σκοπός τους είναι να αποδείξουν ότι αναμφίβολα υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στην αριθμητική κωδικοποίηση που υποδηλώνουν αμφότερα τα δύο σύνολα τα οποία συνιστούν το μήνυμα '14 Λέξεις' του David Lane. Τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεται να προστεθεί ή να  αφαιρεθεί απ’ αυτά τα ιερά λόγια που μας δόθηκαν από τον προφήτη του Λαού μας, τον Allfather. (V)



Οι 14 Λέξεις συνιστούν μια θεϊκή εντολή εκπονημένη από τον Πατρογονικό Θεό και τον David Lane, ο οποίος υπήρξε τόσο ο επί γης προφήτης, αλλά και ο μαντατοφόρος του. Μέσω της παραποίησής τους, καθείς εξ υμών δεν κάνει τίποτα διαφορετικό απ' το να παραβιάζει την θεϊκή εντολή του Βόταν.


Σημειώσεις:


(I) Αναφέρονται 'Chosenites' στο πρωτότυπο. Στο διαδίκτυο, ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσει όσους προέρχονται απ' την Κόλαση, τους οπαδούς του Λούσιφερ.



(II) Αποτελεί ενότητα της 'Pyramide Profecy', της Βοτανιστικής θεωρίας του David Lane.

(III) Η 'Gematria ή Gimatria'  προέρχεται από την 'Geometry' (η ελληνική Γεωμετρία στα αγγλικά). Πρόκειται για ένα παραδοσιακό εβραϊκό σύστημα ανάθεσης της αριθμητικής τιμής σε μία λέξη ή φράση, θεωρώντας ότι οι λέξεις ή φράσεις με τις ίδιες αριθμητικές τιμές έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, ή έχουν κάποια αντιστοιχία με τον αριθμό τον ίδιο, εφόσον αυτό μπορεί να αντιστοιχεί στην ηλικία ενός ατόμου, στο ημερολογιακό έτος ή οτιδήποτε άλλο. Στα ελληνικά μπορούμε να την ονομάσουμε Αριθμολογία ή ακόμα και Αριθμοσοφία.




(IV) Το λεγόμενο Μαγικό Τετράγωνο του Ήλιου αποτελείται από 36 (6Χ6) τετράγωνα, όπου το κάθε τετράγωνο αντιστοιχεί σε έναν αριθμό από το 1 μέχρι το 36. Στην αριθμοσοφία το 36 θεωρείται ένας άρτιος αριθμός. Ο αριθμός 36 ήταν ο όρκος των Πυθαγορείων γιατί είναι το άθροισμα των πρώτων 4 μονών-αρσενικών αριθμών και των πρώτων 4 ζυγών-θηλυκών αριθμών, 36 = 1+2+3+4+5+6+7+8 = (1+3+5+7) + (2+4+6+8). 36 είναι οι μοίρες των τριγώνων στην κάθε άκρη της πεντάλφας. Ο ζωδιακός κύκλος έχει 36 δέκανους. Ο Δίας είχε 9 συζύγους και 27 τέκνα: 36 = 9, οι σύζυγοι και 33 = 27, τα τέκνα έχουν άθροισμα 32 + 33 = 62 ή 9 + 27 = 36.




(V) Με τον όρο 'Allfather' εννοούμε τον Βόταν ως τον Πατέρα που θέτει όλους υπό τη σκέπη του. Ο Βόταν βασίζεται στην σκανδιναβική εκδοχή του Οντίν. Ο Βόταν είναι ο διοικητής της Asgard, της κατοικίας των Θεών στην Σκανδιναβική μυθολογία.