Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αυτόνομοι / ανένταχτοι σύντροφοι - ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ / ΠΡΑΞΗ 13η' / ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑΧΤΗ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ...







Κάποιοι υπέθεσαν πώς σταματήσαμε. Κάποιοι άλλοι νόμισαν πώς ο πόλεμος τέλειωσε. Έπειτα από μία περίοδο δημιουργικής και φαινομενικής 'απραξίας' επανεμφανιζόμαστε στο πλευρό των ΑΜΕ/C18 και των ριζοσπαστών εθνικιστών/εθνικοσοσιαλιστών. Συγκεντρώσαμε πληροφορίες, παρακολουθήσαμε, εντοπίσαμε, διασταυρώσαμε και αποφασίσαμε πώς έπρεπε να επανέλθουμε. Αυτό πράξαμε σε πείσμα όσων θεωρούν τους κομμουνιστές 'ακίνδυνους' και 'γραφικούς'. Ο Κομμουνισμός αποτελεί την μήτρα της εθνοπροδοσίας, τον εσωτερικό εχθρό που ουδέποτε παρέδωσε τα όπλα και ουδέποτε μετανόησαν. Πίσω από το φαινόμενο της νεοτρομοκρατίας βρίσκονται οι κομμουνιστές κηδεμόνες που γαλούχησαν τα παιδιά τους με απύθμενο μίσος για τους 'φασίστες' και την 'εθνικοφροσύνη'. Δεν ξεχνούμε ποτέ τον εθνοπροδοτικό ρόλο τους στο βορειοηπειρωτικό, το μακεδονικό, όσο και άλλα εθνικά ζητήματα. Ήταν, είναι και παραμένουν πέμπτη φάλαγγα για τον Ελληνισμό. Δεν θα ξεχάσουμε και θα τους εκδικηθούμε σε κατάλληλο χρόνο. Γιατί ο εθνικισμός ορίζεται από την τιμωρία των προδοτών και από την εκδίκηση που περιμένει να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Πλέον οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τα κονσερβοκούτια δεν άλλαξαν απλώς χέρια. Εμείς θα μπούμε στα σπίτια των κομμουνιστών για να τους ξεσκίσουμε τις σάρκες. Το μίσος ρέει στις φλέβες μας. Η δράση αυτή είναι μία απάντηση στην προκλητικότητα των κουκουέδων που τολμούν να εορτάσουν, έστω κλεισμένοι εντός τεσσάρων τοίχων, την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. 'Τί και εάν σας θάψαμε στον Γράμμο και πάλι θα σας λιανίσουμε'. Ο Πόλεμος αρχίζει.


Το 'Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας' της ΚΝΕ βρίσκεται στην οδό Τροίας, αριθμός 36 στη Βικτώρια. Η κοινωνική απήχηση του στεκιού μηδαμινή. Οι ρακοσυλλέκτες θαμώνες του, χορεύοντας σε ρυθμούς Κουτσούμπα, συναθροίζονται για να υψώσουν ούλοι μαζί την αριστερή γροθιά τους στο κατεστημένο, κατά την συνήθης πρακτική τους περιχαρακωμένοι στα μνημόσυνα που κάνουν όλο τον χρόνο για να υπερηφανευτούν για τις συντάξεις που αρπάζουν εαμογερόντια και ελασιτογερόντισσες λόγω ότι 'αγωνίστηκαν ενάντια στο φασισμό'. Αισθάνονται αδικημένοι επειδή ο καπιταλισμός τους έκοψε τη γιαούρτη. Μαντρώνουν τα κνιτόπουλα και τους διδάσκουν την 'μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών' και την προσφορά του ΚΚΕ. Ήταν, είναι και παραμένουν μόνιμοι τσάτσοι του εργατικού κινήματος. Δεν χρειάζονται αναλύσεις για να ξεράσουμε μίσος για τα κομμούνια. Το λιγότερο που τους αξίζει είναι ένα βαρβάτο βυτιοφόρο με σκατά όξω από τα γραφεία τους. Ας κάνουν λίγο υπομονή και ας αρκεστούν στη μπογιά. Όπου να' ναι...έρχονται και τα σκατά...και 'δεν θα σημάνουν οι καμπάνες', ούτε το ραντεβού θα γίνει στα γουναράδικα. Εμείς θα επιλέξουμε τον χρόνο, τον τόπο και την πορεία της σύγκρουσης και αυτή θα είναι η τελειωτική τους.



Τελικά, έχουν πολύ πλάκα αυτοί οι κνίτες, αυτά τα στρουμφάκια του μπολσεβικισμού. Ένα βροχερό απόγευμα καταγράψαμε έναν ταλαίπωρο νεαρό κνίτη να περιμένει υπομονετικά όξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην Κυψέλη. Στεκόταν σχεδόν σε στάση προσοχής, χτύπησε την ξύλινη πόρτα και αφού η 'Επιτροπή' ενέκρινε το αίτημά του και διεπίστωσαν πώς ήταν δικό τους κουτορνίθι, του άνοιξαν και μπήκε στον προθάλαμο της κνίτευσης, σκυφτός με έναν δρασκελισμό που θα ζήλευε και ο Τεντέν. Μας εξέπληξαν ότι κάνουν οικονομία στο ρεύμα και τα γραφεία είναι διαρκώς βυθισμένα στο σκοτάδι. Μας εξέπληξαν επειδή ούτε λεφτά για μπογιές έχουν. Δύσκολα θα βρει κανείς οπουδήποτε, γραφεία του ΚΚΕ που να γράφουν απ' όξω 'ΑΜΕ'. Είτε θαυμάζουν τους 'ΑΜΕ', είτε μας έλυσαν την απορία 'πού βρίσκονται τα γραφεία του ΑΜΕ'. Όλοι μαζί στην Κυψέλη, στην οδό Κύπρου, να τσακίσουμε τους 'ΑΜΕ' στα γραφεία τους!


Χαιρετισμούς στους μαχητές των ΑΜΕ/C18, σε όλα τα εθνικοσοτσιάλια από Αθήνα, Βόλο,  Ηράκλειο, Καβάλα, Καλαμάτα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πύργο, Τρίκαλα και Χανιά, στους κουρσάρους από ρέζους ριζοσπαστικό εθνικιστικό και τους μοναχολύκους που ψάχνουν την λεία τους σε όλη την Ελλάδα. Τη δράση αυτή την αφιερώνουμε στην Ελληνική Νεολαία που αντιστέκεται με όλα τα μέσα!



ΥΓ: Όσο για τις κουράδες της πρεζοκατάληψης 'Ζαϊμη 11', ας φάνε την φρουτόκρεμά τους πρώτα και μετά ας παίξουν με τα πλαστικά πιστολάκια τους. Να μην κρύβονται πίσω από τις κορασίδες και να αποδείξουν τον ανδρισμό τους όταν πρέπει και όχι κατόπιν εορτής. Ψάχνουν λένε, μετά την αποδοχή της ατιμωτικής ήττας τους, μετά το 2ο πακέτο ενόψει της κρατικοδίαιτης φιέστα τους.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ


ΑΜΕ: Σας χαιρετίζουμε και εμείς αδέρφια .