Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) / Προς προβοκάτορες







Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές (ΑΜΕ), όσο όλοι οι μαχητικοί πυρήνες ριζοσπαστών εθνικιστών εθνικοσοσιαλιστών που υπάγονται εθελούσια συντροφικά και όχι αμιγώς οργανωτικά στην οργάνωσή μας, όπως οι αδελφικές οργανώσεις Combat 18 Hellas, Αυτόνομοι Πειραιά, Inferno NS, Ε/Σ Ολική Αντίσταση, Σύντροφοι-Συντρόφισσες από Ξάνθη, αποτελούν συντροφικές δομές, την δραστηριότητα των οποίων παρουσιάζουμε σε κλίμα αμοιβαιότητος και σεβασμού.


Οι οργανώσεις αυτές μας έχουν παραχωρήσει το δικαίωμα για ό,τι τους αφορά να παρουσιάζονται από τα δικά μας μέσα. Συνεπώς, οποιαδήποτε αναφορά ή άλλες ομιχλώδεις ενέργειες που σκοπός τους είναι η πρόκληση συγχύσεως, παραπλανήσεως ή παραπληροφορήσεως σε όσους υποστηρίζουν τη δραστηριότητά μας, με το παρόν καθιστούμε σαφές πώς δεν προέρχονται από τους κόλπους μας και από μέρους μας δεν τυγχάνουν οιασδήποτε αναγνωρίσεως. Οποιαδήποτε απόπειρα στοχοποιήσεώς μας μέσα από σκηνοθετημένες δράσεις που δίνουν έμφαση στην βία, διασπορά φημών ή άλλων ασυναρτησιών που σκοπός τους είναι να πλήξουν πρόσωπα, συλλογικότητες ή δραστηριότητες που δεν μας αφορούν και απώτερος σκοπός τους είναι να πλήξουν την ιδεολογία μας, θα πέσουν για ακόμα μία φορά στο κενό.



Δεν παρέχουμε πολιτική στέγη σε τυχάρπαστους, σε ανεγκέφαλους, σε ημιμαθείς, σε πολιτικάντηδες, καιροσκόπους, διεφθαρμένους και σε όσους αναζητούν μία σανίδα σωτηρίας για να καλύψουν τα ψυχολογικά κενά ή συμπλέγματα που τους ταλαιπωρούν. Η οργάνωσή μας διαθέτει τα μέσα αυτοπροστασίας της ηγεσίας και των μελών της και θα προστατεύσει τα κεκτημένα τους. Όσοι 'τολμηροί' αποπειραθούν στο μέλλον να προκαλέσουν στην φαντασία τους θόρυβο ή άλλη ζημία σε βάρος της οργανώσεώς μας, θα κληθούν να λογοδοτήσουν δημόσια για τις ενέργειές τους. Και πάλι, οι μοναδικοί που δεν θα ζημιωθούν, θα είμαστε εμείς.