Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Αμείλικτος πόλεμος στους ανθέλληνες!




Βρισκόμαστε ενώπιον της επερχόμενης συντριβής της γαλάζιας αντιφασιστικής πολυκατοικίας και της συνακόλουθης, ωστόσο καθυστερημένης κατάληψης της εξουσίας από τον καιροσκόπο Τσίπρα. Ο ρουφιάνος του ΠΡΟ-ΠΟ, Νίκος Δένδιας, στρώνει το έδαφος για την αντισυνταγματική επιβολή αντιρατσιστικών νόμων που ουσιαστικά αφορούν στην ποινική δίωξη όλων των πραγματικά ανεξάρτητων εθνικοσοσιαλιστικών και εθνικιστικών οργανώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ελλαδικό χώρο. Ο στόχος του καθεστώτος είναι να περιορίσει την έκταση της αναπόφευκτης εξέγερσης των Ελλήνων. Εφόσον οι νόμοι τεθούν και σε τυπική ισχύ, αρχίζει και επισήμως το κυνήγι των συναγωνιστών μας, ανεξάρτητα σε ποια οργάνωση ανήκουν. Προβλέπονται εξοντωτικές ποινές, τόσο χρηματικές όσο και ποινές φυλάκισης, φυσικές και ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις ατόμων και συνδιαλέξεων. Άσχετα τι νομοθετική ισχύ θα έχουν όλα αυτά, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να μην πέσουμε στις παγίδες του νεοταξικού κράτους. Πρέπει να φερθούμε ως νέοι Werewolves, όντες οι τελευταίοι υπερασπιστές της πατρίδας μας!

Το λαθρονομοσχέδιο που επιχειρήθηκε να τεθεί σε εφαρμογή πριν από αρκετούς μήνες, πλέον επίκειται να τεθεί σε πρακτική εφαρμογή, έπειτα από τις ευφάνταστες επιθέσεις που καταλογίζονται στις «σιδηρόφρακτες στρατιές ρατσιστών και ομοφοβικών στοιχείων που έχουν κατακλύσει απ’ άκρου εις άκρον την ελληνική κοινωνία.»

Οι ανθέλληνες προετοιμάζονται για την ρεβάνς των τελευταίων ετών. Έχοντας ηττηθεί κατά κράτος και έχοντας χάσει και τα τελευταία ιδεολογικά ερείσματα είχαν στη νεολαία και στην κοινωνία επί του συνόλου, θα προβούν σε αιματηρές επιθέσεις εναντίον συναγωνιστών υπό την προστασία του κράτους. Η αναρχική αναδιαρθρωτική δραστηριότητα, οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις «καταζητούμενων τρομοκρατών» , όσο και οι οφθαλμοφανείς συγκαλύψεις υποθέσεων που σχετίζονται με την τρομοκρατία εξ’ αριστερών, σκοπίμως αποσιωπούνται εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς οι παρακρατικοί αντιεξουσιαστές θα αποτελέσουν τις τελευταίες εφεδρείες του συστήματος, όντας υπό την κάλυψη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Στις ημέρες που έρχονται, οι ανθέλληνες θα μας δείξουν το πραγματικό πρόσωπό τους, ενώ θα συνενωθούν σε ένα κοινό μέτωπο εναντίον των Ελλήνων. Ζούμε προεμφυλιακές στιγμές…

Οι Α.Μ.Ε. καλούμε όλους τους Έλληνες στο αίμα και στην ψυχή, να βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση και πολεμική ετοιμότητα. Θα κληθούμε να δώσουμε πολύμορφες μάχες σε ολόκληρη τη χώρα. Εφόσον ο εχθρός μας εξωθεί σε μια απελπισμένη μάχη, ας του δώσουμε να καταλάβει μελλοντικά ότι οι απελπισμένοι μάχονται πιο γενναία απ’ όλους!

Αμείλικτος πόλεμος στους ανθέλληνες!



ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ